Fricky och Cleo har fått barn – här är dotterns namn

- 04/01/2019, 13:27 -

Grammisnominerade Fricky och rapstjärnan Cleo har fått ett tillskott i familjen. För den 2 januari visades en bebis upp i Cleos Instagramflöde. ”2 Januari, kl 08.43, Elda Angeline Friman Missaoui”, skriver rapparen i inlägget.

Under Umeåfestivalen "Mästerbotten" i april 2018, så friade rappstjärnan Nathalie ”Cleo” Missaouis till sin pojkvän, artisten Erik ”Fricky” Friman, mitt i ett uppträdande. 

– Det var det sjukaste och mest euforiska ögonblicket i mitt liv. Med allt som har hänt i vår, inget går att jämföra med det. Jag kunde inte hålla mig från att gråta de största tårarna av glädje. Det är nästan pinsamt i efterhand, sa Fricky i en intervju med SvD

En kort period efter frieriet meddelade artistparet att man väntade ett nytt tillskott till familjen. Och den 2 januari i år kom glädjebeskedet att stjärnparet hade fått en dotter tillsammans, något som Cleo nyligen visade upp på sin Instagram.

”2 Januari, kl 08.43, Elda Angeline Friman Missaoui”, skriver hon i inlägget.

Fricky och Cleos bebis
Fricky och Cleo har blivit föräldrar till en dotter. Bildkälla: @cleomissaoui/Instagram

Kan ta storslam på Grammis

Fricky är just nu glödhet inom den svenska musik. Efter att han slog igenom under 2017, har han tagit publiken med storm genom hans fusion av R&B, hip hop och dancehall. För det har Fricky nu blivit grammisnominerad för "Årets låt" med låten ”Aqua Aura”. Artisten från Umeå är också nominerad för "Årets hip hop" och "Årets nykomling".

Grammisgalan går av stapeln den 7 februari på Annexet i Stockholm. Här kan du läsa om de andra nominerade artisterna!

Cleo är även hon från norrländska staden Umeå. Tillsammans med DJ:n Vanessa Marko bildade de det feministiska musikkollektivet "Femtastic". Genom plattformen har de inspirerat, samlat och skapat en scen åt unga kvinnor inom urban musik.

Hon var även med också startade den omtalade Fatta-kampanjen, som engagerar sig mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning.

Är du glad för deras skull?