Britney Spears
Britney Spears ställer in sin show på obestämd tid. - Foto: AP / TT Steve Marcus / TT/NTB scanpix Åserud, Lise

Britney Spears tar time out – ska ta hand om sin sjuka pappa

Showen "Britney: Domination" i Las Vegas ställs in av världstjärnan själv på obestämd tid. Orsaken är att hennes pappa Jamie Spears blivit allvarligt sjuk.


Legenden och sångerskan Britney Spears, 37, har en ny show på Park Theatre på Park MGM i Las Vegas. Men lyckan om hennes scennärvaro blev inte lång för fansen. Under fredagen kom världsstjärnan med beskedet att hon ställer in showen, rapporterar Aftonbladet.

Hur länge Britney ställer in sin show är oklart. Men orsaken är för att hon ska ta hand om sin pappa Jamie Spears som blivit allvarligt sjuk.

Livshotande hälsoproblem

För två månader sen fick Jamie livshotande hälsoproblem, vilket har lett till att Britney nu valt att ta en paus i showandet. 

Ja, det är alltså den nya showen "Britney: Domination" som ställs in på obestämd tid.

”Jag kommer ägna allt mitt fokus och all min energi åt att ta hand om min familj. Vi har ett mycket speciellt förhållande och jag vill vara med min familj just nu, precis som de alltid har funnits där för mig”, säger Britney Spears i ett uttalande på sin officiella hemsida.

Ber om ursäkt

Men att ställa in showen var inget lätt beslut. 

"Tack till alla mina fans för all kärlek och support. Jag ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat och jag ser fram emot att snart vara tillbaka på scenen", avslutar världsartisten.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när fansen chockades av Britneys selfie. Har du sett den? Se och lär mer allt om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du lyssna på Britney Spears musik?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.