Bianca Ingrosso om massagen
Bianca Ingrosso berättar nu om massagen som blev väldigt intim. - Foto: Erik Simander/TT Bild

Bianca Ingrosso om intima massagen: "Drog ner mina trosor"

Bianca Ingrosso befinner sig på en skön resa i Thailand, där hon bestämde sig för att njuta av en massage. Och den blev något mer intim än vad Bianca hade tänkt.


TV-profilen, podcaststjärnan och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, befinner sig just nu i Thailand tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren och bröderna Benjamin Ingrosso och Theo. 

I Thailand har Bianca hunnit spela in avsnitt av podcasten "Har du sagt A får du säga B", och även filmat till "Wahlgrens värld".

I podcasten, som Bianca har tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf, 22, så berättade Bianca nyligen om sin svåra tid. Det har länge ryktats att förhållandet mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen ska ha tagit slut, och han har inte synts på hennes sociala medier sedan i augusti 2018.

– Det har varit extremt ensamt. Det har varit en tuff jul faktiskt, berättade Bianca då.

Bianca Ingrosso är i Thailand. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Masserade mina bröst i fem minuter"

Bianca avslöjade även att hon får hjälp av en psykolog som hon pratar med varannan dag. Men förutom tid med familj och professionell hjälp så försöker Bianca även hitta andra sätt att koppla av.

Ett klassiskt knep för att komma ner i varv är för många att njuta av en massage – något som Bianca och Benjamin bestämde sig för att göra. Men det blev minst sagt väldigt intimt på massagebänken.

– Jag fick precis en helkroppsmassage. Som verkligen var en helkroppsmassage. Hon masserade mina bröst i kanske fem minuter. Och det var på snudden att hon masserade min lilla muff också på båda sidorna. Och ah, det var trevligt, berättar Bianca på sin Instagram.

– Och sedan drog hon ner mina trosor och masserade min röv. Alltså hon och jag är så nära. Det var en jävla tur att det var en tjej, säger Bianca vidare.

Bianca Ingrosso berättar om massagen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Kenza utsatt för övergrepp under massagen

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur bloggerskan Kenza Zouiten var på massage – och där gick massösen långt över gränsen. 

– Den manliga massören masserade farligt nära troskanten. Han fortsätter sedan över nacken och bröstmusklerna. Även här höll han på länge, och så började han dra med handen mellan mina bröst ner mot magen. Handduken ligger fortfarande på brösten men jag börjar tycka att det känns väldigt konstigt, berättade Kenza då.

Kenza Zouiten anmälde den man som masserade henne under en semester, men utredningen lades ner och mannen jobbar kvar. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords, berättade Kenza, något som Nyheter24 då rapporterade om.

Kenza anmälde massösen, som jobbade på ett spahotell i Mauritius. Utredningen lades då ner och massösen jobbar kvar på hotellet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.