Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg: "Det är enda kravet jag har på killar jag dejtar"

Nöje | 08/01/2019 18:44

Linn Ahlborg är single and ready to pringle. Men hon har ett speciellt krav på karlarna hon träffar.

Linn Ahlborg är tillbaka efter julledigheten och på sin Youtubekanal kör hon nu årets första mukbang. Hon äter hamburgare och pratar om allt som skett under den senaste tiden. Bland annat var hon iväg på en hejdundrande resa till Åre tillsammans med sina tjejkompisar, hon köpte lägenhet och hon åkte iväg på lyxresa tillsammans med sina föräldrar.

– Jag har ju hyrt lägenhet här i Stockholm men nu har jag bestämt mig för att köpa en helt egen i Vasastan, berättar Linn.

Linn har även lanserat parfymen "Hotshot" samt fortsatt sitt flitiga arbete med sina kollektioner. 

I sin mukbang berättar hon även om dejtinglivet och raggandet. Hon berättar att hon är dålig på att använda sin Tinder, men att hon senaste veckan trots det fått sitt "bom chicka-wa-wa".

Linn Ahlborg
Linn berättar lite av det som hänt under den senaste tiden. Bland annat så har hon köpt lägenhet. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

–  Om jag legat med någon denna vecka? Jo men det stämmer, tjoho. Jag har fan legat i denna vecka. Alltså med samma person, inte för att det gör något alls att ligga med olika men, nu kollar ju mamma hehe...

Men efter det får Linn en fråga som är väldigt återkommande under hennes frågestunder – nämligen hur lång hon är. Linn får nämligen höra av många hon träffar att hon är längre i verkligheten än vad hon känns i sina videos. 

– Detta är någonting jag tagit upp många gånger känns det som, att jag är lång. Men jag är ju inte brutalt lång, utan kanske över medel. Jag är väl 1.75 ungefär. Det var verkligen någonting jag hatade med mig själv förut men ingenting jag alls tänker på idag, förutom när jag ska träffa killar, åh herregud, säger hon och fortsätter: 

– Jag har ett enda krav, och det är att killjäveln ska vara längre än mig. Men det kravet måste jag väl ändå få ha. Eller är jag ytlig då?, säger hon. 

Linn diskuterar även huruvida hon är med i 10 000-metersklubben vilket du kan läsa mer om här.

Har längd stor betydelse för dig i ditt val av partner?