Måndag 26 Jul
Stockholm

Joakim Lundell: "Därför dök jag inte upp i Framgångspodden"

Framgångspodden
Joakim Lundell dök inte upp när han skulle vara med i Framgångspodden. Nu ger han sin version av vad som hände. Foto: Privata

Joakim Lundell skulle nyligen gästat Framgångspodden med entreprenören Alexander Pärleros, Men Joakim dök inte upp. Nu berättar Joakim sin version om vad det var som hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i slutet av December kring mellandagarna som Joakim Lundell skulle gästa en av nordens största intervjupoddar Framgångspodden, med entreprenören Alexander Pärleros. Pärleros har i stort sett haft hela Sveriges framgångselit som gäster och denna gång var det Joakims tur. 

Det hela slutade med att Joakims manager dök upp, men inte Joakim själv. Det hela fick Alexander att se rött, vilket han berättade om i sin och Ida Wargs podd "Sånt är livet – Ida & Alex". 

– Jockiboi, du vet, han som satt och onanerade i ett TV-program? Du vet vem det är väl Ida? Jag skulle ju ha honom som gäst i Framgångspodden som han tydligen totalt missat, vilken jävla sopa han är, inleder Alexander. 

– Jag skulle ha Jockiboi i podden. Vi hade bokat tid, hans manager var på plats, min filmkille var på plats, hela teamet var på plats, jag hade gjort all research och satt redo. Så har han försovit sig, men då struntat i att höra av sig. Så han brydde sig ingenting och har alltså inte ens åkt från staden, säger han och fortsätter. 

Ida och Alexander driver tillsammans podden "Sånt är livet – Ida & Alex". Bildkälla: Stella Pictures

– Han hade inte ens lagt in det i sin kalender. Han har vaknat upp, inte gjort någonting och struntat i det. Och på något sätt så har jag förstått att han är så som person. På något sätt så har han kommit till den statusen där han inte är en megastar, men han är tillräckligt stor för att kunna skita i saker. De största stjärnorna bokar inte på sig saker de inte genomför. Men han är lite såhär, halvstor, så har han fått för mycket självförtroende i det hela, säger Alexander i podden. 

– Han slösar bort fem personers tid den dagen. Jag kan komma någon minut sent, men jag dyker i alla fall upp. Han är i alla fall inte välkommen att gästa någonsin igen, avslutar Alexander. 

"Låg på sjukhus"

Joakim har nu svarat och gett sin version om vad det var som gjorde att han inte dök upp. Och enligt honom ägde podden rum under samma tid som han hade sin krasch.

Joakim har tidigare sagt att han inte vill att fans och media ska kalla honom för "Jockiboi" utan att det hör till hans gamla liv. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

– Dagen jag skulle vara där var samma dag som jag bröt ihop av utbrändhet och fick åka till sjukhuset. Det blev en miss i kommunikationen. Jag skulle aldrig medvetet bara strunta i att höra av mig, men nu var ju läget akut. Kollar man datum så går det att se på vår Youtubekanal. Tycker det är väldigt synd att han behövde uttrycka sig på ett så kränkande och otrevligt vis. Han säger att det är "oproffsigt" att inte dyka upp, när man för övrigt ligger på sjukhuset, men då är ju frågan hur proffsigt det är att kalla sin gäst för "jävla sopa", säger Joakim till Nyheter24

– Han sa även till min manager den dagen att det inte var någon fara då han redan hade så många poddar inspelade, så vi förstörde inget i schemat. Men sedan gör han ett utspel mot mig i sin podd. Är nästan glad att jag inte dök upp nu då han visat vad för människa han är bakom allt...  Att komma som gäst till någon som uppenbarligen har både fördomar och förakt mot mig på grund av mitt förflutna, nej tack känner jag, avslutar han. 

Nyheter24 har sökt Alexander Pärleros. 

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela