Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip bryter helt med sin livvakt: "Vi kom varandra för nära"

- 09/01/2019, 14:17 -

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har avslutat sitt samarbete med sin livvakt Magnus Andersson. – Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt och det var hon som avslutade samarbetet, säger livvakten till Expressen.

Isabella Löwengrip har minst sagt haft mycket att stå i under den senaste tiden. Under slutat av förra året kom det fram att Isabellas expojkvän ska ha förlorat flertals miljoner i "dåliga affärer" bakom Isabellas rygg. Han hävdade dock att han inte beblandat sig med kriminella, vilket Isabella påstått i media. Hon var även förföljd av en "stalker" som titt som tätt dök upp på hennes veranda. 

Under den jobbiga perioden valde hon att lämna landet tillsammans med sin livvakt. Livvakten Magnus Andersson agerade även vid tillfällen som Bellas talesperson. 

Magnus har under flera år arbetat för Löwengrip via ett externt säkerhetsföretag. Det kom därför som en chock för många att han nu blivit uppsagd av Isabella. Anledningen ska ha varit att de kom varandra för nära. 

– Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt och det är djup beklagligt att det blev som det blev, säger han i en intervju med Expressen

I ett sms till Expressen skriver Isabella så här om det brutna samarbetet:

”Det stämmer att vi i samråd med Magnus fattat beslutet om att inte ha honom anställd längre. Löwengrip Invest har valt en annan säkerhetslösning för samtliga bolag i koncernen då vi behöver tänka bortom personsäkerhet och mer strategisk/förebyggande”