Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Niclas Wahlgren singel igen efter uppbrottet med Julia Friberg

- 09/01/2019, 15:52

Under hösten fick vi reda på att Niclas Wahlgren hade träffat en ny flickvän i trebarnsmamman, Julia Friberg. Men nu har paret gjort slut, bara några månader efter att de hade blivit tillsammans.

I november 2018 avslöjade Niclas Wahlgren, 53, att han hade träffat en ny flickvän i träningsprofilen och trebarnsmamman Julia Friberg, 39. Och det började bra. Paret visade upp sin kärlek på Instagram och Niclas skrev i ett sms då till Expressen att: ”Julia är en jättefin tjej som jag tycker väldigt mycket om”.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas Wahlgren till Nöjesbladet då. 

Men nu är deras förhållande slut, efter bara tre månader. Radioprofilen avslöjar till Expressen att han och träningsprofilen har gått skilda vägar.

– Jag är singel och jag mår skitbra. Hur, varför och när är inte intressant att prata om tycker jag, för det var inget långvarigt, säger han.

Började skriva i november

Julia Friberg skrev i ett meddelande till Expressen:  ”Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig att känna att det var på riktigt”.

Niclas Wahlgren har tidigare varit gift med Laila Bagge, 46. De träffades under inspelningarna av Let's Dance 2009. Året efter gifte sig paret. Men 2015 skiljde dem sig och sedan dess har inte radioprofilen haft något känt förhållande.

Träffade en livscoach

Han började då att träffa en livscoach, som hjälpte honom att ta sig vidare i livet. Framförallt fick han tipset att välja ut fem staplar som han skulle fokusera på. 

– Man ska inte förringa det som är dåligt; om jag förlorar jobbet, blivit lämnad eller att pengarna tagit slut. Det är grejer som jag får ta tag och jobba med, men det är enklare att ta tag i det dåliga om man mår bra. Den livsfilosofin försöker jag leva efter och det kanske är därför jag är jäkligt glad trots att jag är singel, sa Niclas Wahlgren till Expressen.

Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har inte haft ett känt förhållande sedan Laila Bagge. Bildkälla: @niclaswahlgren/Instagram
Kommer Niclas Wahlgren få ett stabilt förhållande igen?