Linda Lindorff på lyxsemester: "Poolen ligger 7:e våningen"

- 10/01/2019, 11:05

Efter ännu en succésäsong av "Bonde söker fru" i TV4 så unnar sig programledaren Linda Lindorff en härlig lyxsemester. Läs mer och se bilderna här.

TV4:s långkörare "Bonde söker fru" blev ännu en gång en enorm succé, och programledaren Linda Lindorff, 46, hade en hel del att stå i den senaste säsongen. 

Bland annat blev det fullt sjå kring mjölkbonden Simon Ohlsson som dumpades iskallt av brevskrivaren Frida.

Simon och Frida skulle åka på en romantisk resa till Grekland – men Frida dök aldrig upp. Frida gick vidare och träffade en ny kille som hon nu är tillsammans med. Mer om det kan du läsa här.

Linda besökte sedan Simon på hans gård, och bestämde sig då för att ta saken i egna händer.

– Jag ville ju bara att du skulle få va lycklig Simon! Ni ser ju vilken fantastisk kille det här är. Du är så naturlig i ditt sätt. Om ni känner nu – han är min man! Han är min kille! Så skriv ett brev! Vi har inte gett upp eller hur, sa Linda i "Bonde söker fru".

Linda Lindorff
Linda Lindorff. Bildkälla: Stella Pictures

Drömsemester i Dubai

Efter mycket jobb blev det äntligen dags för lite ledigt för Linda – jul och nyår har Linda firat med familjen. Men sedan var det dags att byta kyliga och snöiga Sverige mot varmare breddgrader.

Tidigare i veckan åkte nämligen Linda och hela hennes familj på en härlig semester till Dubai. Döttrarna Benedicte, Lykke och Wilhelmina och Lindas make Jacob är alla med på resan till solen.

"Vi ska njuta av god mat, tid tillsammans vid poolen, tennis och lite filmande. Väldigt skönt få gå lite barfota igen", skriver Linda i sin blogg.

Linda Lindorff
Linda Lindorff njuter av sol och bad i Dubai. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff

På Instagram har Linda uppdaterat sina följare med massor av bilder från semestern – familjen äter god mat, plaskar i poolen, spelar tennus och njuter av den fantastiska utsikten. Dessutom har Linda unnat sig en härlig pedikyr.

"Poolen ligger på 7:e våningen i vårt hotell Hilton al Habtoor city. Väldigt härligt", skriver Linda vidare.

Se mer av Lindas semester i klippet ovan! 

Är du nyfiken på hur mycket pengar Linda Lindorff tjänar? 

– Jag lever här och nu, säger Linda Lindorff om hur hon ser på pengar – och det avslöjas även hur många miljoner den folkkära programledaren sitter på. Läs mer här.