Kylie Jenners nya rival på Instagram - ett ägg

En bild på ett ägg (ja, ett ägg) har nu tagit hem titeln som det mest gillade Instagraminlägget någonsin. Ägget, som har blivit en snackis på sociala medier är nu uppe i 24,5 miljoner gillningar.


Om du fick höra att det mest gillade inlägget någonsin på Instagram är en bild på ett ägg, skulle du tro på det? Antagligen inte – men det är faktiskt sant. En bild på ett ägg är alltså världens mest gillade inlägg – någonsin.

’’Låt oss sätta världsrekord tillsammans genom att få det mest gillade inlägget på Instagram någonsin’’ skrev ägaren till kontot för tio dagar sedan till bilden som sedan dess spridits som en löpeld i sociala medier. 

Den här bilden på ett ägg är nu den mest gillade bilden på hela Instagram. Bildkälla: Instagram/world_record_egg

Det var igår kväll som bilden på det bruna ägget blev en sensation när den gick om Kylie Jenners bild på dottern Stormi Webster, som det mest gillade inlägget på Instagram. Inlägget som publicerades för endast tio dagar sen är nu uppe i skyhöga 24,5 miljoner gillningar - och siffran ser bara ut att öka.

Den här bilden på Kylie Jenner och dottern Stormi Webster var tidigare den mest gillade bilden på Instagram. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Jenner, som tidigare dominerat Instagram, verkar nu ha fått hård konkurrens. Idag svarade en bitter Jenner på det berömda ägget, som snuvade Instagramdrottningen på flest gillningar, genom att knäcka ett ägg och därefter försöka steka det på varm asfalt.

/
Har du gillat inlägget?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

Favoriter med blandade känslor

2 timmar sedan
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

2 timmar sedan
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Designern och modeikonen Iris Apfel är död

idag 06:18
Den excentriska textilexperten, designern och modeikonen Iris Apfel är död.

Nobelpristippad författare stämplas som "agent"

igår 21:14
Den ryska exilförfattaren Ljudmila Ulitskaja stämplas som "utländsk agent". Som skäl anger Rysslands justitiedepartement att Ulitskaja har motsatt sig kriget i Ukraina och propagerat för hbtq-relationer.

Springsteen släpper nytt samlingsalbum

igår 18:06
Amerikanen som var "född att springa" sammanfattar sin 50 år långa succékarriär genom samlingsalbumet "Best of Bruce Springsteen" som släpps 19 april, skriver Sony Music i ett pressmeddelande.