Kylie Jenners nya rival på Instagram - ett ägg

- 14/01/2019, 15:25
Kylie Jenner och ägg

Kylie Jenners bild på Instagram var tidigare den mest gillade på hela Instagram - nu har bilden gåtts om av ett ägg.

TT/Instagram

En bild på ett ägg (ja, ett ägg) har nu tagit hem titeln som det mest gillade Instagraminlägget någonsin. Ägget, som har blivit en snackis på sociala medier är nu uppe i 24,5 miljoner gillningar.

Om du fick höra att det mest gillade inlägget någonsin på Instagram är en bild på ett ägg, skulle du tro på det? Antagligen inte – men det är faktiskt sant. En bild på ett ägg är alltså världens mest gillade inlägg – någonsin.

’’Låt oss sätta världsrekord tillsammans genom att få det mest gillade inlägget på Instagram någonsin’’ skrev ägaren till kontot för tio dagar sedan till bilden som sedan dess spridits som en löpeld i sociala medier. 

Ägget som är mest gillat på Instagram.
Den här bilden på ett ägg är nu den mest gillade bilden på hela Instagram. Bildkälla: Instagram/world_record_egg

Det var igår kväll som bilden på det bruna ägget blev en sensation när den gick om Kylie Jenners bild på dottern Stormi Webster, som det mest gillade inlägget på Instagram. Inlägget som publicerades för endast tio dagar sen är nu uppe i skyhöga 24,5 miljoner gillningar - och siffran ser bara ut att öka.

Kylie Jenner.
Den här bilden på Kylie Jenner och dottern Stormi Webster var tidigare den mest gillade bilden på Instagram. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Jenner, som tidigare dominerat Instagram, verkar nu ha fått hård konkurrens. Idag svarade en bitter Jenner på det berömda ägget, som snuvade Instagramdrottningen på flest gillningar, genom att knäcka ett ägg och därefter försöka steka det på varm asfalt.

Har du gillat inlägget?