Isabella Löwengrips ex-pojkväns meddelande till Bianca Ingrosso

- 14/01/2019, 14:02

Isabella "Blondinbella" Löwengrips ex-pojkvän sträcker nu ut en hand till TV-profilen och influencern Bianca Ingrosso. I ett meddelande riktat till Bianca så väljer ex-pojkvännen att skämta till det...

I maj 2017 så började Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, dejta vad hon trodde var mannen i hennes liv. 

En man i 30-års åldern som var ett känt namn i finansbranschen fick snabbt Isabella på fall, och paret levde utåt sett något av ett drömliv.

Han uppvaktade henne med dyra presenter – bland annat en klocka i 100 000-kronors klassen.

Paret åkte även iväg på flera romantiska resor och upplevde bland annat Dubai, London, New York, Köpenhamn, Paris, Italien och Maldiverna tillsammans.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip och pojkvännen på Unicef-gala. Bildkälla: Stella Pictures

Men i november 2018 tog förhållandet en ny vändning. Då framkom det nämligen att Isabellas pojkvän hade förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer. 

Isabella hävdade felaktigt att kriminella personer hade sökt ex-pojkvännen i hennes hem, och de följande dagarna var minst sagt dramatiska.

I samma veva avslöjades det även att Isabella hade fejkat en hotbild mot sig själv – något som fick hennes fans att rasa. Mer om det kan du läsa här.

"Du och jag mot världen Bianca Ingrosso"

Tiden efter uppbrottet från ex-pojkvännen har varit tuff för Isabella, och nyligen berättade hon om sina känslor.

"Att jag kunde släppa in och känna djup kärlek för en man. Klart att jag varit förälskad innan men detta var något annat passionerat", skrev Isabella om relationen till finansmannen.

Isabellas ex-pojkvän har ansökt om personlig konkurs, och trots att han är i en svår sits just nu så har han ännu inte förlorat sin humor. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips ex-pojkvän sträcker nu ut en hand till Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

På sin Instagram Story vände han sig nämligen åt ett oväntat håll – nämligen till TV-profilen och influencerstjärnan Bianca Ingrosso, 24.

"Du och jag mot världen Bianca Ingrosso”, skrev Isabellas ex-pojkvän på Instagram. Till texten visade han en bild på de mest sökta personerna på Ratsit i Sverige under november.

Isabellas ex-pojkvän toppade då listan – tätt följd av Bianca Ingrosso, skriver Expressen.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures