Aleks Zouiten Subosic
Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Zouiten Subosic visar upp hur de reagerade när de fick reda på vilket kön deras bebis har - Foto: Privat

Kenza och Aleks får veta bebisens kön – nu rasar fansen

Det är i sin senaste video som Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Zouiten Subosic visar upp hur de reagerade när de fick reda på vilket kön deras bebis har. Men deras följare – de visste knappt vart de skulle ta vägen.


Bebisresan fortsätter för de blivande föräldrarna Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic. Och folk kan inte få nog av Kenzas videos där de får följa med på resan.

Det var strax efter nyår som paret avslöjade sin bebislycka på Instagram. Strax efteråt släppte även Kenza en video där hon berättar om kampen paret gått igenom för att kunna få barn. Kenza och Aleks  har länge försökt att bli föräldrar, men efter många månaders försök valde de att ta hjälp av läkare och fertilitetsexperter.  Och precis när Kenza skulle till att påbörja sin tredje IVF-behandling så blev hon gravid naturligt. 

Kenza och Aleks har ännu inte gått ut med vilket kön det är på deras bebis. Men under deras senaste video visade de hur de själva reagerade. Bildkälla: Bildkälla: Youtube

Titt som tätt lägger Kenza upp videos på Youtube som hon filmat under sin graviditet. Bland annat visade hon följarna hur det såg ut när hon överraskade Aleks, och då berättade att hon var gravid. 

När nyheten väl var framme blev Aleks otroligt glad och paret pussades, kramades och firade tillsammans. Sedan skålade de i lite alkoholfritt bubbel.

I sin senaste video berättar Kenza att hon under en tid gått omkring och varit lite orolig. 

– Jag kan fortfarande inte ta in att jag är gravid, så jag har bokat ett ultraljud för att få se att allting verkligen ser bra ut säger hon i videon. 

De skulle visa upp vilket kön barnet har genom att sticka hål på en ballong. Bildkälla: Youtube

Under ultraljudet fick Kenza reda på att allting såg bra ut, och senare på kvällen bestämde sig hon och Aleks för att förbereda en ballong med konfetti i – för att ta reda på vilket kön barnet har. Detta genom att man sticker hål på ballongen. Innehåller ballongen blått konfetti så är det en kille, och är det rosa konfetti så är det en tjej. 

Familjen satt spända som fiolsträngar när paret ställde sig upp med ballongen. 

– Jag tror att det är en kille, säger Kenza.

– Jag tror att det är en tjej, säger Aleks. 

Plötsligt spräcker de ballongen – men precis i det ögonblicket görs videon svartvit. 

Men plötsligt blir videon svartvit vilket gör att färgen på konfettin inte syns. Bildkälla: Youtube

Detta har minst sagt gjort parets följare galna av nyfikenhet då folk knappt kan bärga sig längre. 

– DEN CLIFFHANGERN VAR INTE NÅDIG!!, skriver en användare. 

– Neeeeeej, jag ville ju se färgen på konfettin, skriver en annan. 

– Men nu fick vi ju inte se vad det bliiiir!

– Aldrig blivit så besviken!

Videon avslutas med texten: "Fortsättning följer". 

Spänningen äro olidlig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.