Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundells ärliga ord om Linn Ahlborg

- 15/01/2019, 11:24 -

Det är i sin nya video som Joakim och Jonna Lundell berättar sanningen om vad de tycker om andra Youtubers – och en av de som paret diskuterar är Linn Ahlborg.

Det är i en video på sin kanal som Joakim och Jonna Lundell berättar vad de tycker om andra Youtubers. Både Felicia Bergström och Thomas Sekelius får sig varsin känga. Joakim berättar bland annat om ett möte med Sekelius som blev långt ifrån trevligt.

– Jag tänkte vilken härlig och glad kille. Men sen när man träffade honom så var vi som skräp för honom. Han gav oss aldrig någon chans och var dömda. Han pratade inte med oss, han hälsade inte på oss. Ingenting, säger Joakim.

Jonna fyller i:

– Han hatar oss, känns det som.

"Hon bara skiter i"

Men en av de Youtubers som paret hyllar är Linn Ahlborg, 19.

– Jag älskar ju Linn! Alltså inte så. Jag tycker hon är så jävla stencool på något sätt, säger Joakim.

Jonna fyller i:

– Hon är verkligen såhär "I don't give a fuck". Det är det jag tycker är så himla roligt också. Hon har ju varit med i den här branschen så extremt länge. Hon har ju liksom som en sköld, hon gör bara vad hon vill och bara skiter i, liksom, säger Jonna.

Jonna och Joakim Lundell
Jonna och Joakim Lundell gillar Linn Ahlborg. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Joakim säger sedan att Linn påminner om hans bror Christofer "Crille" Berg. Christofer har varit i blåsväder flera gånger efter homofobiska och rasistiska uttalanden.

Bland annat la Christofer ut ett klipp på sin kanal år 2017 där han ville åkte ner till Malmö och "stänga gränserna med hjälp av automatvapen och handgranater".

Han har även kallat människor med utländsk bakgrund för "skadedjur". Något som – måste vi tillägga – Linn aldrig har varit i närheten av.

– Det känns som att hon medvetet provocerar för att hon inte bryr sig om gehöret. Folk har kastat så mycket skit på henne att hon tänker så här "payback – jag jävlas lite med dom", säger Joakim om Linn.

I en kommentar till Nyheter24 förtydligar Joakim senare sitt uttalande om sin bror Christofer.

– Jag jämför inte dom som personer utan jämför sättet att hantera hat, säger senare i videon att min bror må vara en idiot men kan iallafall stå för att han är det!, säger Joakim till Nyheter24.

Linn Ahlborg
Joakim Lundell berättar dessutom om sitt möte med Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Joakim berättar om mötet med Linn

Jonna frågar sedan Joakim om de har träffat henne någon gång, och Joakim berättar om sitt möte med Linn som ägde rum på klubben Slick City i Gävle där han hade en spelning.

– Då kommer Linn fram, ganska berusad. Lite sluddrig men jävla go människa, säger Joakim.

– Jag skulle jättegärna vilja träffa henne och jag tror att jag skulle klicka bra med henne, säger Jonna.

Joakim fortsätter:

– Hon är ju ung, det är klart hon ska leva livet liksom. Redan när hon var 16 år så hade hon gått in på nån klubb med ett falskleg och hon fick så jävla mycket skit. Vems fel är det det är fan klubbens fel, säger Joakim.

Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell är överens – de gillar bägge Linn Ahlborg. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna berättar att även hon hade ett falskleg när hon var yngre men att hon aldrig kom in på det.

– Personen var 20 centimeter längre än mig. Varför sitta och klaga på någon när man har varit i samma skor. Hon är ju ung!, säger Jonna i videon.

Jonna säger att hon gärna skulle vilja lära känna henne och hänga lite med henne.

Linn själv har svarat på Joakim och Jonnas video och i kommentarsfältet skriver hon "SLICK CITY" följt av ett hjärta.