Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rapstjärnan Solo 45 åtalad för våldtäkt och tortyr

- 15/01/2019, 12:43

Den brittiska rapstjärnan Solo 45, vars riktiga namn är Andy Anokye, står nu åtalad för att ha våldtagit och misshandlat flera kvinnor. Han ska bland annat ha knivhuggit och hällt blekmedel i en kvinnas mun.

Den brittiska rapparen Andy Anokye, 31, står nu åtalad för flera grova brott. Rättegången mot Andy, vars artistnamn är Solo 45, pågår nu i Bristol och han är åtalad för bland annat flera våldtäkter och för att ha torterat en kvinna.

Andy ska under två års tid ha tagit med sig kvinnor till en lägenhet i London. Där filmade han dem när de utförde sexakter. 

En kvinna ska Andy ha kört till ett ödsligt område. Där tvingade han henne att göra sig av med allt som kunde identifiera henne. Han ska ha sagt att de människor som fanns i området skulle skjuta henne. Hon fick då en panikattack.

Han ska även ha knivhuggit en kvinna i benet och använt en kniv som han slagit mot hennes huvud flera gånger.

Åklagaren Christopher Quinlan har inte trevliga saker att berätta om Andy.

– Vi säger att han är en våldsam och kontrollerande narcissist. En mobbare, en sadist som njuter och får sexuell tillfredställelse av att göra kvinnor illa, säger han, skriver The Sun.

Solo 45
Solo 45 nekar till anklagelserna. Bildkälla: Twitter

"Hällde blekmedel i kvinnans mun"

Quinlan hävdar även att Andy hällde blekmedel i en kvinnas mun. Han ska även ha hotat att märka henne med ett hett strykjärn.

Andy ska även ha utsatt en kvinna för vattentortyr, och under en våldtäkt ska han ha tvingat en kvinna att kalla honom för Skepta, som är en mer känd rappare än vad han själv är.

Under en husrannsakan i Andys lägenhet så gick polisen även genom hans sökhistorik. Han hade då sökt på "Dacryphilia" som betyder att en person blir sexuellt upphetsad av tårar.  

Andy Anokye slog igenom år 2014 med låten "Feed Em To The Lions". Han har jobbat med brittiska stjärnor som Stormzy, Skepta och Wiley.

Andy Anokye nekar till alla anklagelser, skriver The Sun.

Våldtäkt och mord – de svenska kändisarna som har åtalats för grova brott.