Linda Lindorff akut opererad i Dubai
Linda Lindorff berättar nu om tiden efter operationen i Dubai. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lindalindorff. Bilden är ett montage.

Linda Lindorff om tiden efter operationen: "Mycket smärta"

Programledaren Linda Lindorff, 46, tvingades till en akut operation i Dubai där hon befann sig på semester. Programledarens blindtarm var inflammerad – och nu berättar hon om tiden efter operationen.


Tidigare i veckan så tvingades Linda Lindorff, 46, att åka akut till sjukhuset i Dubai där hon befann sig på semester. 

Linda trodde först att hon hade blivit matförgiftad, men när hon sedan svimmade så anade hennes make Jacob Lindorff, 46, oråd och kontaktade sjukhuset. Efter flera tester och undersökningar så kunde läkarna konstatera att Lindas blindtarm var inflammerad.

"Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån men glad ändå allt verkar gått bra", skrev Linda på sin Instagram.

Linda har varit rejält medtagen efter operationen, men efter fyra dagar på sjukhuset har hon nu fått åka tillbaka till hotellet i Dubai. 

Linda Lindorff tvingades till en akut operation. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff

"Mycket oro och smärta"

Hennes make och barn åker hem senare under dagen men Linda får inte åka hem till Sverige förrän tidigast på fredag.

Nu skriver Linda om den tuffa tiden. På sin Instagram uppdaterar hon nu sina följare om tiden efter ingreppet.

"Omtumlande dagar med mycket oro och smärta har det varit. Hemska dagar, även om vården varit bra. Hemskt. Mitt kraftiga illamående är tyvärr inte över och jag får knappt i mig mat, kräks också, vilket läkarna inte riktigt vet varför men jag kämpar på", skriver Linda.

Linda Lindorffs make Jacob har varit ett stort stöd för henne under den svåra tiden. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff

Tiden i sjukhussängen gav även Linda perspektiv på tillvaron – något som hon öppet berättar om.

"Man hinner tänka mycket på livet när man ligger själv på ett sjukhus och mår som sämst. Vad som verkligen betyder nåt. Jobbigt så klart också se barnen oroliga. Nu ska jag kurera mig med sömn och kärlek - åtminstone i några timmar", skriver Linda.

Hon avslutar med att tacka så innerligt för alla uppmuntrande kommentarer hon har fått om ett snabbt tillfrisknande.

"Jag har läst varenda en och blir rörd av era ord. TACK", avslutar Linda sitt inlägg på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.