Torsdag 29 Jul
Stockholm

Fansen rasar efter Bianca Ingrossos bild: Pengar och status går före

Bianca Ingrosso och Alexander Bard i Talang
Bianca Ingrosso la ut en bild med Alexander Bard. Nu möts hon av kritik. Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso bjöd sina följare på en bild där hon poserade med "Talang"-kollegan Alexander Bard. Det fick hennes fans att se rött. "Pengar och status går före rättvisa", lyder en kommentar.

Kommentera (59)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

TV4:s succéprogram "Talang" är inne på sin åttonde säsong, och i juryn ser vi Bianca Ingrosso, Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier. 

Säsongspremiären gick av stapeln i fredags och det blev minst sagt ett hejdundrande program som bjöd på både tårar och skratt. Mer om det kan du läsa här.

Men nu har en bild på Bianca Ingrossos Instagram skapat en intensiv debatt. På bilden ser vi Bianca och Alexander stå i sminklogen samtidigt som Bianca bränner av bilden. Oskyldigt kan tyckas – men bilden väckte starka reaktioner.

Detta då Alexander Bard tidigare har kritiserats för sina uttalanden om bland annat Zara Larsson.

Bianca Ingrosso och Alexander Bard. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Cash och status före rättvisa"

Några av kommentarerna lyder: 

"Inget hat mot dig Bianca men jag fattar inte varför man fortfarande 2019 kan ha med sexister i stora TV-program...Pratar om Alexander"

"Att Bard ens får vara kvar säger ju en del, att du accepterar det och lägger upp det här säger bara ännu mer. Cash och status före rättvisa"

"Klankar ner på honom på grund av hans åsikter och blev ledsen då jag trodde TV4 skulle ta ett aktivt avstånd från honom".

"Varför ska Bard få behålla jobbet inom TV4 när han uttrycker sig så äckligt som han gör? Sök upp vad han sagt, bland annat att Zara Larsson kommit långt i musikbranschen bara pga män osv..... samma sak med Martin Timell som fick sparken. Man får stå sitt kast!

"Undrar också hade hoppats på att slippa se honom i år"

"Han har flera gånger uttryckt sig rasistiskt och sexistiskt"

"När ska TV4 sparka Bard är min fråga?"

Alexander Bard: "Ren jävla lögn"

När Nyheter24 når Alexander Bard säger han:

– Jag har inga kommentarer annat än att "Talang" slog nytt tittarrekord och att jag älskar att jobba med Bianca, LaGaylia och David.

Du har kallats både sexist och rasist i kommentarsfältet på Biancas Instagram – vad tänker du om det?

– Jag vägrar att kommentera folk som är så ondsinta att de ljuger om mig. Jag är varken rasist eller sexist, det är bara ren jävla lögn från början till slut. Att kasta skällsord efter någon är inte att argumentera. Det är bara rent falskspel, säger Bard till Nyheter24.

Alexander Bard. Bildkälla: Stella Pictures
Håller du med om kritiken mot Alexander Bard?
Tack för din röst!
Kommentera (59)
Kopiera länk
Dela