Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Simon i "Bonde söker fru" om Frida: "Kul att hon var vid liv"

- 18/01/2019, 11:34 -

"Bonde söker fru" är över – men känslor slocknar inte över en natt. Nu berättar mjölkbonden Simon Ohlsson om tankarna efter att han blev brutalt dumpad av brevskrivaren Frida.

Simon Ohlsson, 26 är mjölkbonden som sökte kärleken i "Bonde söker fru". Få kan ha missat hur han dumpades brutalt av brevskrivaren Frida, 21, som var kvinnan han föll för. 

Allt tycktes vara frid och fröjd mellan Simon och Frida, och de skulle åka på en romantisk semester till Grekland tillsammans.

– Jag fick honom. Jag fick min Simon, sa Frida lyckligt i "Bonde söker fru".

Men sedan fick Frida kalla fötter. Hon slutade svara i telefon och dök aldrig upp innan avresan till Grekland. 

De hjärtskärande bilderna på Simon som ensam står och väntar på Frida på en parkering kommer vi aldrig att glömma.

Simon i Bonde söker fru.
Frida dök aldrig upp när hon och Simon skulle åka på semester. Bildkälla: TV4

I "Bonde söker fru" berättade Simon att det kändes som att han levde sin mardröm.

– Det var ju det här jag inte ville skulle hända. Jag ville ju inte bli själv. Det känns jävligt tungt just nu, berättade Simon.

"Kul att hon var vid liv"

Kort efter visade det sig att Frida hade en ny pojkvän.

– Jag har hittat kärleken i mitt liv. Det hände ganska så nyligen. Det är ganska så nytt fortfarande. Vi har känt varandra ett bra tag, vi har varit kompisar länge, men sen utvecklades det till något mer, sa Frida till Aftonbladet.

Frida i Bonde söker fru
Frida i "Bonde söker fru" dumpade Simon. Bildkälla: TV4

I en intervju med Hänt berättar nu Simon om tiden efter att han fick sitt hjärta krossat. Simon avslöjar att han fortfarande inte har hört något från Frida. Men ett livstecken från hans forna kärlek var ju att han såg henne bli intervjuad av Linda Lindorff, 46, i programmet. Alltid nåt.

– Det var kul att jag såg att hon var vid liv i alla fall, för jag hade inte sett eller hört någonting från henne, säger Simon till Hänt.

Simon berättar vidare om besvikelsen han känner gentemot Frida.

– Hon kunde varit såpass ärlig att om hon kände att känslorna var mer för honom så kunde hon ju sagt det då, eller rent ut sagt hoppat av och inte varit med. Det var så många andra tjejer som hade kunnat få en chans då så det var synd att hon inte lät dem få chansen, säger Simon till Hänt.