Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner du igen Micke Holm i Talang? Det är inte så konstigt

- 18/01/2019, 21:28 -

Det var under fredagens avsnitt av Talang Sverige som juryn och tittarna fullkomligt flög baklänges av norrlänningen Micke Holms röst. Men det är inte första gången Micke står på en scen.

Mikael Holm, 47, jobbar på ett pappersbruk uppe i Piteå där han bor tillsammans med sina två barn. När Bianca Ingrosso frågar vad som är det bästa med hans jobb svarar han skämtsamt att det är "när man är ledig", och redan där fångade han publiken med sin charm. Men att jobba på bruk är långt ifrån det enda Micke kan. Den charmige norrlänningen framförde nämligen Bond-låten "Writing's on the Wall", och betyget blev "Det bästa vi sett i Talangs historia". 

Talang 2019
Juryn trodde knappt sina ögon och öron när Micke satte igång att sjunga. Bildkälla: TV4Play
Micke Holm
Micke Holm från Pite imponerade stort på juryn. Bildkälla: TV4Play

När David Batra häpen frågade vart Micke lärt sig sjunga som han gör så svarade han skämtsamt: 

– Jag sjunger en hel del i bilen. Det är världens bästa ställe att sjunga på, säger den ödmjuka Micke. 

Men riktigt hela sanningen är det inte. Detta är nämligen inte första gången han står på scenen och briljerar. Micke har nämligen uppträtt på ett par musikevenemang uppe i hemstaden Piteå, där han bland annat sjungit Queen-låtar under en musikgala med inriktning på just Freddie Mercurys gamla superhits. 

Han har blivit mångfaldigt hyllad i Piteå Tidning där han bland annat blivit kallad kung efter en gala som ägde rum 2009. 

Oavsett tidigare erfarenheter så kan vi alla enas om att Mikaels röst är i världsklass och förhoppningsvis väntar en internationell karriär för den 47-årige 2-barnspappan.