Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så galet mycket pengar kostar Meghan Markles gravidkläder

- 18/01/2019, 16:34

Megan Markle, hertiginnan av Sussex, är gravid och väntar sitt första barn tillsammans med prins Harry. Och Meghans gravidstil har verkligen blivit en het – och dyr – potatis.

Sedan Meghan Markle, 37, blev hertiginna av Sussex så har världens blickar onekligen riktats mot den stilsäkra blivande mamman.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Meghans dyra smak – vi ser henne ofta i riktigt lyxiga designerklänningar och hon är smått besatt av fina handväskor. 

Meghan och prins Harry väntar sitt första barn tillsammans, och den lilla knodden är beräknad att komma lagom till våren. 

Meghan Markle
Meghan Markle i juli 2017. Här i en klänning från Brandon Maxwell för cirka 45 000 kronor. Bildkälla: Yui Mok/AP/TT Bild

Men trots den lilla bebisbulan så har Meghan inga planer på att börja klä sig i budgetkläder – tvärtom. Visste du förresten att Meghan i början av sin skådespelarkarriär arrangerade en fest för sina vänner där hon gav bort alla sina billiga plagg? 

Festen kallade Meghan för "Sayonara Zara". Sayonara är japanska för "hejdå" och vad gäller Zara så syftade Meghan då på det spanska lågprismärket Zara. 

Meghan har under sin graviditet nu synts i den ena dyra outfiten efter den andra. Vi tog oss en närmare titt på sex stycken av de outfits som hon har burit den senaste tiden – och räknade ut vad det kostade.

Vad kan vi säga – det var inte billigt...

Meghan bar en klänning från H&M för cirka 300 kronor. Den matchade hon med ett par Manolo Blahnik-klackar i modellen Allura 105'. De kostar cirka 9 500 kronor. För att värma sig i kylan valde Meghan en kashmirkappa från Armani med den nätta prislappen 35 000 kronor. Hennes väska är från Stella McCartney och kostar 10 000 kronor.

Meghan Markle
Meghan Markle i klänning från H&M. Bildkälla: Stella Pictures

Den 10 januari strålade Meghan i en trenchcoat från Oscar de la Renta – prislappen är cirka 50 000 kronor för den. Till trenchen bar Meghan en klänning från Hatch för cirka 2 500 kronor. På fötterna blev det ett par pumps från Gianvito Rossi för cirka 4 500 kronor. En av Meghans favoritdesigners, Victoria Beckham, har designat väskan. Det är en Vanity Box Bag och den gör dig 18 000 kronor fattigare.

Meghan Markle
Meghan Markle i kappa från Oscar de la Renta. Bildkälla: Stella Pictures.

På julafton gällde det att vara riktigt fin. Meghan matchade en enkel klänning med en kappa från Victoria Beckham för 24 000 kronor.

Meghan Markle
Meghan Markle på julafton i Sandringham. Bildkälla: Stella Pictures

Den 18 december valde Meghan en blommig ljus klänning från Brock Collection för 11 500 kronor. Över det blev det en grå kappa från Soia & Kyo för 4 500 kronor.

Meghan Markle
Meghan Markle valde vårig klänning och vintrig kappa. Bildkälla: Stella Pictures

Markle Sparke! Ja, så löd rubrikerna i England efter att Meghan fullkomligen knockade alla med sina glittriga festklänning från den franska designern Roland Mouret. 

Den djupt blå klänningen i modellen Sarandon är inget budgetkap direkt – hela 42 000 kronor kostar det att stråla lika starkt som Meghan. Till klänningen bar Meghan klackar från Givenchy för cirka 5 000 kronor och en väska från samma märke. Även den lilla väskan kostar något över 5 000 kronor.

Meghan Markle
Meghan Markle i Roland Mouret. Bildkälla: Stella Pictures

Meghan Markle inspirerades av prinsessan Diana och matchade lila med rött. Den varma röda kappan i Alpackaull från märket Sentaler kostar 13 000 kronor, och till det bar Meghan en lila klänning från Babaton by Aritizia för cirka 1 000 kronor. Under armen bar Meghan en åtråvärd väska från Gabriela Hearst. Väskan är i kalvskinn och kostar cirka 19 000 kronor.

Meghan Markle
Meghan Markle matchade rött och lila. Bildkälla: Stella Pictures

Notan för de olika outfitsen landade totalt på galna 254 800 kronor – lite över en kvarts miljon kronor alltså! 

Gillar du Meghan Markles klädstil?