Linn Ahlborg ny vlogg
Det är i en ny vlogg som Linn Ahlborg berättar om hur killen vägrade att gå. - Foto: https://www.instagram.com/linnahlborg

Linn Ahlborg om nya killen: "Han vägrade att gå"

Det är i sin nya vlogg som Linn Ahlborg berättar om något som vi gissar att många kan relatera till. Det här med när man har haft besök och hen vägrar att gå...


Youtubeprofilen och influencern Linn Ahlborg, 19, lever verkligen sitt bästa liv just nu. Sedan hon lämnade hemstaden Gävle för att flytta till Stockholm har det varit full rulle för Linn. 

I hennes vloggar har vi kunnat följa hennes guldkantade vardag – och det är både resor, shopping, utekvällar, goda middagar och mycket annat på agendan för Linn.

Linn köpte nyligen en egen lägenhet, då hon tidigare bott i andra hand i Stockholm. Nästa vecka går flyttlasset, och innan dess måste Linn hinna köpa möbler. I dagsläget har hon nämligen bara en säng.

Men Linn tar sig som tur är lite tid att även hinna med dejtande. I en vlogg avslöjade hon nyligen att hon tinderdejtar mycket och även ligger i så att säga.

Linn Ahlborg berättar om sitt singelliv. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Om jag legat med någon denna vecka? Jo men det stämmer, tjoho. Jag har fan legat i denna vecka. Alltså med samma person, inte för att det gör något alls att ligga med olika men, nu kollar ju mamma hehe..., sa Linn nyligen i en vlogg.

Linn hyllades av sina fans för sin rättframma stil.

"Fan vad härlig som svarar på sexfrågor, bidrar till mindre tabu för oss sexuellt aktiva tjejer", kommenterade en tjej.

I en sprillans ny vlogg berättar Linn om varför hon spelar in i badrummet och inte i sitt vardagsrum.

Anledningen är att det har hunnit bli eftermiddag och solen har hunnit gå ner – vilket gör att Linn inte har något annat ljus än badrumslampan när hon ska spela in sin vlogg.

Så – hur kunde det bli så sent för Linn? Jo, hon berättar något som många nog kan relatera till...

– Jag har haft en kille här och han vägrade liksom att gå, skrattar Linn i vloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad är bäst?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.