Linn Ahlborg om nya killen: "Han vägrade att gå"

- 22/01/2019, 11:19
Linn Ahlborg ny vlogg

Det är i en ny vlogg som Linn Ahlborg berättar om hur killen vägrade att gå.

https://www.instagram.com/linnahlborg

Det är i sin nya vlogg som Linn Ahlborg berättar om något som vi gissar att många kan relatera till. Det här med när man har haft besök och hen vägrar att gå...

Youtubeprofilen och influencern Linn Ahlborg, 19, lever verkligen sitt bästa liv just nu. Sedan hon lämnade hemstaden Gävle för att flytta till Stockholm har det varit full rulle för Linn. 

I hennes vloggar har vi kunnat följa hennes guldkantade vardag – och det är både resor, shopping, utekvällar, goda middagar och mycket annat på agendan för Linn.

Linn köpte nyligen en egen lägenhet, då hon tidigare bott i andra hand i Stockholm. Nästa vecka går flyttlasset, och innan dess måste Linn hinna köpa möbler. I dagsläget har hon nämligen bara en säng.

Men Linn tar sig som tur är lite tid att även hinna med dejtande. I en vlogg avslöjade hon nyligen att hon tinderdejtar mycket och även ligger i så att säga.

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg berättar om sitt singelliv. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Om jag legat med någon denna vecka? Jo men det stämmer, tjoho. Jag har fan legat i denna vecka. Alltså med samma person, inte för att det gör något alls att ligga med olika men, nu kollar ju mamma hehe..., sa Linn nyligen i en vlogg.

Linn hyllades av sina fans för sin rättframma stil.

"Fan vad härlig som svarar på sexfrågor, bidrar till mindre tabu för oss sexuellt aktiva tjejer", kommenterade en tjej.

I en sprillans ny vlogg berättar Linn om varför hon spelar in i badrummet och inte i sitt vardagsrum.

Anledningen är att det har hunnit bli eftermiddag och solen har hunnit gå ner – vilket gör att Linn inte har något annat ljus än badrumslampan när hon ska spela in sin vlogg.

Så – hur kunde det bli så sent för Linn? Jo, hon berättar något som många nog kan relatera till...

– Jag har haft en kille här och han vägrade liksom att gå, skrattar Linn i vloggen.