Jordyn Woods, Khloe Kardashian, James Harden
Jordyn Woods ska ha spenderat natten med Khloé Kardashians ex. - Foto: Stella Pictures

Källor: Jordyn Woods övernattade hos Khloés ex – dagen efter natten med Tristan

Först sov hon över hos Tristan Thompson, Khloé Kardhashians pojkvän. Nu ska hon ha spenderat natten med en annan basketspelare, nämligen James Harden som är Khloés ex.


När det avslöjades att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson hade varit otrogen mot henne med modellen Jordyn Woods slog det ner som en bomb i kändisvärlden. 

Jordyn, som var bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner, ska ha sett av ett ögonvittne när hon myste med basketspelaren. De ska sedan ha spenderat natten tillsammans.

Det resulterade i att Khloé dumpade Tristan för gott. Och Jordyn, som bodde hemma hos Kylie, har nu flyttat ut från Kylies lyxvilla i Hidden Hills.

Minns ingenting av natten med Tristan

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Jordyn själv var så full att hon inte har något minne av sin natt med Tristan. 

Jordyn ska ha varit så full innan hon kom till festen hos Tristan, och haft så grova minnesluckor, att hon inte minns hur hon kom dit eller vad som hände på festen.

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Spenderat natten med hennes ex

Men det slutar inte där. För kvällen efter otrohetsskandalen ska Jordyn ha spenderat en natt med en annan basketspelare, nämligen James Harden. Och för att kasta lite bensin i lågorna så är detta ett av Khloé Kardashians ex-pojkvänner. De dejtade nämligen i åtta månader mellan 2015-2016.

Instagram-modellen ska ha setts på James Hardens fest under NBA All-Star Weekend i Charlotte i mitten av februari. Men enligt The Blast ska Khloé inte ha vetat om att Jordyn skulle träffa basketstjärnan på festen. Modellen ska inte ha kommit hem förrän morgonen efter. 

Genom några vänner ska Khloé fått reda på att Jordyn hade spenderat natten med hennes ex.

Enligt The Blast känner sig Khloé sviken av modellen, särskilt efter otrohetsskandalen med Tristan, då hon har dottern True med basketspelaren. 

James Harden är en av NBA:s bästa spelare och frontar racet om att vinna ligans med värdefulla spelare. Men han är framförallt känd för sitt skägg och har därför det passande smeknamnet "The Beard". 

Jordyn Woods ska ha spenderat en natt med Khloé Kardhashians ex, James Harden. Bildkälla: Rich Pedroncelli/AP
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också legat med Tristan Thompson?
Tack för din röst!