Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell till attack mot Facebookgruppen Pink Room

- 23/01/2019, 23:26 -

Joakim Lundell gick under onsdagskvällen till attack mot Facebookgruppen Pink Room. Joakim säger sig ha "spioner" i gruppen som har berättat vad som sägs om honom. Och han är inte glad.

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev till stor del kända för svenska folket genom sina prankvideos. 

Sedan Jocke och Jonna i oktober 2018 blev föräldrar till dottern Lunabelle har det lugnat ner sig på den fronten en aning – men tidigare i veckan så var det dags. Jonna Lundell bestämde sig helt enkelt för att utsätta Joakim för ett rejält prank – hon lurade honom att hon var gravid igen.

Joakim vill gärna bli pappa igen, men först om två år. Så när Jonna gav honom beskedet att han skulle bli pappa igen blev han såklart både glad och chockad.

– Jag trodde pranktiderna var igång igen. Shit, Jonna! Jag är verkligen glad men otroligt chockad. En miljon tankar – hur ska vi klara det här!?, sa Joakim förvånad i videon.

Jonna Lundell
Jonna Lundell prankade Joakim att hon var gravid igen. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

"Det är inte ens kul. Det är inte okej"

När Jonna senare avslöjade i vloggen att det hela hade varit ett prank så blev Joakim förbannad.

– Du kan stänga av vloggen på riktigt. Det är inte ens kul. Det är inte okej. Jag menar allvar, sa Joakim och fortsatte:

– Jag är jättejätte arg. Jag är det verkligen och jag är riktigt sur på dig och jag tycker inte att det var okej någonstans. Men jag tycker inte att ni tittare har någon rätt att kasta skit på Jonna. Det här är mellan henne och mig. Jag är absolut jättearg, det erkänner jag. Men ni har ingenting med det här att göra. Det är mellan mig och Jonna – vi löser det, sa Joakim i vloggen när han hade lugnat ner sig lite.

Men det blev inte riktigt så att pranket bara stannade mellan dom. I Facebookgruppen Pink Room så blev Jonnas prank snabbt en snackis, och många valde att rikta kritik mot både Jonna och Joakim i den slutna gruppen. 

Joakim Lundell
Joakim Lundell gick onekligen på Jonnas prank. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna

"Det är vidrigt"

I gruppen finns över 120 000 medlemmar, och Pink Room beskriver sig som en grupp där icke-män ska ha en plats att passa in och kunna prata ut.

Att det har pratats om Joakim och Jonna ser inte Joakim på med blida ögon. Under en Instagram live så gick Joakim till attack mot gruppen och flera av deras medlemmar. Joakim säger att det är ungefär "50 trådar om honom och Jonna".

– Pink Room är inget annat än en mobbargrupp och det är dags att någon säger det. Hur kan det vara okej att tjejer i en grupp där killar inte får vara med. Det enda som händer där är förtal, påhopp, kränkningar  och det är mobbning. "Men 'det är tjejer, det är luuugnt, det är ingen fara', säger Joakim ironiskt. 

– Den där gruppen är så långt man kan komma upp i ett anus. Där det är mörkt, det luktar illa, det är vidrigt. Man vill inte vara där, säger Joakim. 

Se mer av Joakim Lundells livesändning i klippet ovan