en kvinna i brunt hår och vit topp grimaserar, en man i brunt hårt och svart t-shirt håller i en mic
Bianca Ingrosso såg att Benjamin Ingrosso var full under sin releasefest. - Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso om Benjamins releasefest: "Han var dyngrak"

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får vi se Benjamin Ingrosso uppträda under sin releasefest. Men Bianca Ingrosso såg att hennes bror inte var riktigt nykter när han skulle börja uppträda på scenen.


Familjen Wahlgren/Ingrosso är tillbaka med en rungande säsong av Wahlgrens värld, där vi får följa med i deras fartfyllda liv som är fyllt av skratt, tårar och kärlek. 

I kvällens avsnitt får vi följa med på Benjamin Ingrossos releasefest efter att ha släppt sitt första album "Identification". Både familj och vänner är på plats som bjuds på ett riktigt party. Gästerna får välja på en massa god mat och dryck, samt ta bilder i två fotobås där de kan förgylla sina Instagramflöden. 

Kvällen börjar minst sagt bra och alla som är på plats verkar trivas som fiskarna i vattnet. Samtidigt gör sig Benjamin redo för att spela några låtar från sitt nya album.

– Benjamin på scen är ju en stjärna, han älskar att vara där, säger Pernilla Wahlgren.

Benjamin var full på scenen

Men när Benjamin ska sätta igång med sitt framträdande, så märker Bianca Ingrosso att den yngre brodern är en aning berusad.

– Såg ni hur full han var? Han var dyngrak.

Hon har också lite att anmärka på Benjamins koreografi på scenen. Han utför ett dansnummer som Bianca tycker är något obehagligt.

– Han ska ju vara lite flummig nu, säger hon samtidigt som bloggaren försöker härma hennes broder.

Har tagit sitt lekrum till verkligheten

Men Bianca tycker ändå att framträdandet blev en succé och att Benjamin har börjat visa sin riktiga personlighet på scen. Influencern tror att han har börjat ta ut svängarna nu för att han har blivit erkänd i musikbranschen.  

– Han har tagit hans lekrum till verkligheten. 

21-åringen har efter vinsten i Melodifestivalen 2018 blivit en riktig popstjärna. Låten "Dance You Off" har över 25 miljoner spelningar på Spotify. Benjamin blev även nominerad som "Årets artist" och "Guldmicken" i P3-Guld.

– Benjamin är fan kändis nu. Han är cool, säger Bianca.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Missa inte Wahlgrens värld som sänds varje torsdag klockan 20:00 på Kanal 5!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Wahlgrens värld?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.