Bianca Ingrosso berättar om hjärtesorgen semestern

- 24/01/2019, 18:14

I fredagens program av Skavlan gästar Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bland annat berättar Bianca om hjärtesorgen efter uppbrottet med Phillipe Cohen.

Tidigare i veckan avslöjade influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso att hon och hennes pojkvän Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. Under åren har Bianca och Phillipe gjort slut flera gånger men gång på gång hittat tillbaka till varandra – men nu är det verkligen slut.

Kort efter uppbrottet åkte Bianca till Thailand tillsammans med sin familj, däribland mamma Pernilla Wahlgren. Men hur mådde Bianca egentligen under resan? 

"Det var verkligen inte bra"

I morgondagens program av Skavlan gästas Fredrik Skavlan av Bianca och Pernilla. Där berättar Bianca bland annat om vad hon faktiskt tyckte om familjesemestern i Thailand och hur hon mådde.

– Jag såg på Instagram att ni var på semester i Thailand ihop hela familjen kring jul, hur fungerade det? Hur fungerade kemin mellan er?, frågar Fredrik Skavlan i programmet. 

– Nä fyfan asså, det var verkligen inte bra. Vi sa det när vi åkte hem: "aldrig igen vi fyra", svarar Bianca direkt. 

Publiken skrattar åt Biancas svar och mamma Pernilla var snabb med att svara på dotterns uttalande. 

– Så sa vi ju inte. Första veckan var dålig, andra veckan var magisk. Du var på dåligt humör hela tiden, säger hon i programmet. 

Bianca och Pernilla gästar Fredrik Skavlan. Bildkälla: SVT

Hjärtesorg 

Fredrik Skavlan blir nyfiken om varför Bianca inte var på bra humör, det var ju trots allt en semester.

– Varför var du på dåligt humör?, frågar han Bianca.

– Jag mådde lite dåligt och så, svarar hon. 

Och det dröjer inte länge innan Pernilla lägger till:

– Det tog slut med Biancas pojkvän precis innan, så hon hade hjärtesorg, så det får man ju ha överseende med, absolut. 

Relationen i dag 

Förra året berättade Bianca att hon blivit dumpad av Phillipe två gånger under deras tid tillsammans. Och trots att de längre inte är tillsammans, har de fortfarande kontakt.

– Vi har varit så stor del av våra liv, det är min första pojkvän och jag är hans första riktiga flickvän och vi har varit jättenära i våra familjer. Och jag är hans. Så vi försöker hålla en god ton, säger hon i tidningen Hänt

SE KLIPPET OVAN NÄR BIANCA BERÄTTAR I SKAVLAN OM HJÄRTESORGEN. 

Brukar du se på Skavlan?