Bianca Ingrosso avslöjar kraven
Bianca Ingrosso avslöjar kraven på Kanal 5. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjar kraven: "Om jag vill så gör jag det"

Efter uppbrottet från pojkvännen Philippe Cohen: Bianca Ingrosso avslöjar nu kraven hon har på Kanal 5 när det kommer till succén "Wahlgrens värld".


Influencerprofilen och TV-stjärnan Bianca Ingrosso, 24, meddelande nyligen att förhållandet mellan henne och Philippe Cohen, 24, är över.

Kanske var det inte en blixt från klar himmel. Biancas läsare hade under en längre tid spekulerat i om förhållandet var över.

Redan i oktober 2018 flyttade Bianca och Philippe isär, och de har inte synts tillsammans på sociala medier sedan augusti 2018. 

Det kanske kan låta trivialt men tidigare bjöd paret på ständiga uppdateringar från deras dejter, resor och annat.

Bianca har under de senaste månaderna öppet berättat om att hennes mående inte är på topp. Istället har hon målat upp en bild av att hon är extrem ensam och att det har varit tufft. Hon pratar med en psykolog flera gånger i veckan och gör allt för att komma på fötter igen.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen flyttade isär i oktober 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Tillsammans med sin familj var Bianca nyligen på semester i Thailand. Där spelade de in nya avsnitt av "Wahlgrens värld" och i en intervju med Hänt berättar nu Bianca om hur semestern blev allt annat än helt njutningsfull.

– Jag har varit väldigt nära mina känslor, så när vi var i Thailand och vi satt och åt lunch så kunde jag plötsligt börja gråta. Jag kan inte bara ”stäng av kameran”. Jag vill inte heller att vårat förhållande ska suddas ut och jag tycker det är viktigt att visa ärlighet. Alla går igenom sådant här och det är inte många som visar det, säger Bianca till Hänt.

I samma intervju avslöjar Bianca att både hon och mamma Pernilla Wahlgren får se avsnitten innan de sänds, och de får själva bestämma vad de vill ta bort.

– Då kan jag kolla igenom det och säga till om jag inte vill ha med något med det. Om jag vill ta bort det så gör jag det, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.