Robert Sandberg avslöjar framtidsplanerna med Mia Khalifa

- 25/01/2019, 14:07 -

Den svenska stjärnkocken Robert Sandberg är tillsammans med den tidigare porrstjärnan Mia Khalifa. Paret har flyttat ihop i Texas, och nu avslöjar Robert framtidsplanerna.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om det heta kärleksparet Robert Sandberg, 26, och Mia Khalifa, 25. När paret träffades så jobbade Robert på Michelinkrogen Kong Hans Kælder.

Mia, som tidigare har arbetat som porrstjärna, berättade i en intervju med danska BT om hur hon fick upp ögonen för den tatuerade svensken.

– Jag såg honom på Instagram och började följa honom. Sedan skrev vi till varandra och sedan åkte jag till Köpenhamn för att träffa honom, berättade Mia.

Sedan dess har det hunnit hända en hel del för paret. Mia har träffat Roberts familj, och nu har Robert flyttat hem till Mia i Austin, Texas. De driver även en Youtubekanal tillsammans där de uppdaterar sina fans om vad som pågår i deras liv.

Robert Sandberg och Mia Khalifa
Robert Sandberg och Mia Khalifa flyttade nyligen ihop. Bildkälla: Instagram/miakhalifa

"Min framtida fru"

I ett inlägg så hyllar Robert nu sin kärlek och avslöjar detaljer om parets ljusa framtid ihop. Och hörni, ta fram näsdukar – för det här är så fint!

"2018 var året då jag träffade den här tjejen. Hon vände upp och ner på mitt liv och är nu min bästa vän, själsfrände, affärspartner och framtida fru", skriver Robert.

Han berättar sedan om deras första dejt, som ägde rum i Köpenhamn där Robert då arbetade som kock. 

Kvällen avslutade paret i hennes hotellrum, och Robert skriver hur han tillredde vaktel samtidigt som hon satt i hans knä.

Robert Sandberg och Mia Khalifa
Robert Sandberg och Mia Khalifa driver även en Youtubekanal ihop. Bildkälla: Youtube/Robert and Mia

"Dagen efter kom jag på den briljanta idén att jag skulle lära henne cykla. Det blev en ojämn tur. Två timmar senare satt vi i trädgården på restaurangen Amass och drack vin och pratade om livet. Den soliga eftermiddagen så bestämde vi oss för att vi en dag skulle leva tillsammans. Resten är historia. Vi har nu grundat ett företag tillsammans och bestämt oss för att flytta in i vårt hus med våra hundar. Jag älskar dig så mycket Mia", skriver Robert i kärlekshälsningen.

Mia Khalifa
Robert hade ingen aning om vem Mia Khalifa var. Bildkälla: Instagram/miakhalifa