Ola Salo om kärleken till sina barn: "Varje dag känns som julafton"

- 30/01/2019, 10:52

I kvällens avsnitt av Renées brygga på TV4 berättar Ola Salo om sin uppväxt, livet som gift och öppenhjärtligt om lyckan över att vara småbarnspappa.

I kvällens avsnitt av Renées brygga på TV 4 så får vi möta tre stycken otroligt folkkära figurer. De som gästar programledaren Renée Nyberg är inga mindre än puckstopparen Henrik Lundquist, nationalskatten Lasse Åberg och den charmerande artisten Ola Salo.

Den sistnämnde känner många av oss igen från hans karriär som frontfigur i succébandet The Ark och sin solokarriär som artist.

Och i kvällens program så öppnar Ola Salo upp sig om sin uppväxt som son till en präst, livet som gift och om kärleken till sina två barn som han har tillsammans med frun Anneli Pekula.

Ola Salo och Lasse Åberg
Ola Salo och Lasse Åberg i sina fräsiga kostymer. Bildkälla: @ola_salo / Instagram

Och det är en väldigt vacker känsla som Salo beskriver när frågan dyker upp om hur livet nu är som småbarnspappa. 

– Ja, det har blivit väldigt mycket bättre. Varje morgon när jag vaknar och ser mina tjejer, för jag går ofta upp och kollar på dem på morgonen när jag vaknar – eller att de väcker mig. Ja då känns det som att det är min födelsedag, säger Ola i programmet och fortsätter:

– Varje kväll när jag har lagt dem, då känns det som att det är julafton. Så varje dag känns både som födelsedag och julafton på grund av dem två.

"Kan inte fatta att livet blev så bra"

Och om varje dag och kväll är en kombination av födelsedag och julafton så förstår man att Ola knappt kan fatta att livet blev så bra i slutändan. Något han även poängterar under avsnittet.

– Varje kväll när jag har nattat dem färdigt så kan jag inte fatta att livet blev så bra. Och att jag fick två barn som är så underbara och som är såna otroliga personligheter. Det är är det bästa.

Avsnittet sänds onsdag 30 januari klockan 21.00 på TV4 och på TV4 Play.

Brukar du titta på Renées brygga?