Bianca Ingrosso om singellivet: Får helt sjukt mycket ragg

- 30/01/2019, 15:19 -

Bianca Ingrosso går vidare efter uppbrottet från den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Nu berättar influencerprofilen om sitt liv som singel – och hon får minst sagt mycket ragg.

Det var i slutet av januari som influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24, gick ut med att förhållandet mellan henne och Phillipe Cohen, 24, var över. 

I det senaste avsnittet av Bianca och Alice Stenlöfs podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Bianca om tiden efter uppbrottet. 

– Det är klart att det är tufft. Vi var ju tillsammans väldigt länge och älskade varandra väldigt djupt. Det är ingenting som har hänt. Det fanns egentligen ingen större anledning till att vi gjorde slut. Det är absolut inget dramatiskt som har hänt och jag tror att vi båda mår bra, säger Bianca i podcasten. Bianca Ingrosso och Philippe Cohen

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen flyttade isär i oktober 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Får sjukt mycket ragg


Alice fyller i att det nu är fokus på att göra roliga grejer och tänka på annat.

– Verkligen alla runtomkring mig har sagt det "gud du börjar verkligen må bra igen". För oavsett vem det är som gör slut så är det tufft att gå igenom en breakup och lämna en relation, säger Bianca.

Alice berättar att det har varit något av en berg och dal-bana för Bianca den senaste tiden, men att det nu lyser om Bianca.

– Man är ju tillbaka liksom, skrattar Bianca och fortsätter:

– Jag hade ju inte tänkt att gå ut med det här att jag är singel överhuvudtaget. Jag satt och pratade om det här med mamma, och jag vill inte göra något statement om det mest privata i mitt liv. Det är egentligen ingens buisness att veta om jag är singel eller inte, säger Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso blir nu ordentligt uppvaktad. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men under pressdagen för "Wahlgrens värld" så blev Bianca överröst med frågor om sitt kärleksliv. Då hade det redan spekulerats i månader huruvida förhållandet med Philippe var över. Kort därefter var rubrikerna ett faktum.

Biancas krav på killarna

– Men man får ju en del ragg nu alltså. Det är HELT SJUKT. Jag hade inte förväntat mig det här. Alltså mina DM:s...Det är GALET, säger Bianca.

Bianca berättar att den första tiden som singel var tuff, framförallt då hon ogillar förändringar. Men nu har Bianca landat i sin nya tillvaro. Bianca avslöjar dessutom sina krav på en eventuell ny kärlek.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har vissa krav på killar. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

– Fyfan, jag hade ALDRIG kunnat bli tillsammans med en influencer eller Youtuber. Någon som står och fotar sig själv och filmar sig själv. Jag hade aldrig kunnat göra det. Alltså jag SPYR på det. Jag hade aldrig kunnat vara tillsammans med någon som la ut en bild på sig själv varje dag, säger Bianca i podcasten.

Och vad våren har att erbjuda en av Sveriges största influencerprofiler  – ja, det återstår att se!

Skulle du vilja gå på dejt med Bianca Ingrosso?