Mohombi berättar om crushen på Nicole Scherzinger.
I Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan så berättar Mohombi om crushen på Nicole Scherzinger. - Foto: Fredrik Sandberg/ TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Mohombi om flörten med världsstjärnan Nicole Scherzinger

Det är i Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan som den Melodifestivalen-aktuella artisten Mohombi berättar om sitt möte med Jennifer Lopez och Nicole Scherzinger.


Det är i Nyheter24:s Melloskvaller med Betty Regnström och Johan Forsberg som den Melodifestivalen-aktuella artisten Mohombi gästar studion. 

Där berättar Mohombi, som nu på lördag tävlar med bidraget "Hello", både det ena och det andra. Bland annat om sina möten med världsstjärnor som Jennifer Lopez, som han har jobbat med. 

Bland annat var Mohombi med och skrev låten "Dinero" som J. Lo framförde tillsammans med Cardi B.

– Vi hade såhär dance battle i Jennifer Lopez hotellsvit i Madrid. Det var även kända fotbollsspelare som Cristiano Ronaldo och Pepe. Det var värsta festen, berättar han.

Mohombi och Lina Hedlund gästade Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan. Bildkälla: Nyheter24

I dance battlet möttes Mohombi och J. Lo.

– Jag fick det att se ut som att det var med mening, men jag lyckades på något sätt hamna bakom hennes nacke. Hon hade såna här stora ringar och jag lyckades få bort en och känner att jag har något i handen. Jag ba "You lost something", berättar han.

Under den här tiden var Jennifer Lopez tillsammans med dansaren Casper Smart, och enligt Mohombi såg Casper ut som ett spöke när han såg dansen.

Jennifer Lopez och dåvarande pojkvännen Casper Smart. Bildkälla: Stella Pictures

"Så varm, härlig och ödmjuk"

Mohombi avslöjar dessutom att han har en crush på sångerskan Nicole Scherzinger. Mohombi får frågan om han har dejtat Nicole, och på det svarar han "inga kommentarer".

– Hon är ännu vackrare i verkligheten. Hon är så gyllene, den där Hawaiifärgen, huden bara lyser. En fantastisk kvinna. Lika vacker inombords också, berättar han.

Pussycat Dolls-sångerskan Nicole Scherzinger. Bildkälla: Stella Pictures

På frågan om hur Nicole är som person svarar Mohombi:

– Hon är så varm, härlig och ödmjuk. Jag kan inte drömma om en..., säger han och blir avbruten av Lina Hedlund som undrar om Mohombis fru Pearl är medveten om hans crush på världsstjärnan.

– Jajaja, hon var med!, säger Mohombi.

Och hans fru var absolut inte avundsjuk.

– Nej då, vi är ett bra team, skrattar Mohombi.

Se mer i klippet ovan.

Vill du veta mer om Mohombi? Här är 5 saker att ha koll på!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!