Tisdag 27 Sep
Stockholm

Efter 12 dagar till havs – vad har hänt med Jon och Janni Delér?

Jon Olsson Delér, Janni Olsson Delér
Efter 12 dagar till havs – Vad har händ med Jon och Janni Delér?. Foto: Instagram/jannid

Influencern Janni Olsson Delér publicerade en bild på Instagram och skrev att hon och maken Jon Olsson Delér inte skulle ha täckning på mobilen på tio dagar. Nu har det gått 12 dagar utan någon uppdatering från paret. Vad har hänt med dem?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Janni och Jon Olsson Delér är två av Sveriges största influencers, med över en miljon följare vardera. Dagligen postar de bilder som visar hur de lever sitt drömliv – med resor runt hela jorden som bland annat inkluderar vita sandstränder, kristallklart turkost vatten, snöiga bergstoppar och snabba fordon. 

"Vi kommer inte ha någon täckning på mobilen"

I mitten av januari åkte makarna till Lombok i Indonesien – en resa som skulle vara i tre veckor och inkludera flera härliga upplevelser. 

Många följare hoppades nog att få följa med varje dag under dessa veckor, men den 20:e januari postade Janni en bild på Instagram och berättade att det kommer vara tyst från henne ett tag. 

Hon och maken Jon skulle nämligen lämna djungeln i Lombok för att bege sig ut på öppet hav för att utforska.

"Ser på solnedgången tillsammans med min kärlek. Det är dags för oss att lämna Lombok för ett riktigt äventyr. Vi ska stiga på en båt nu och vi kommer utforska i 10 dagar. Vi kommer inte ha någon täckning på telefonerna, och jag kan inte vänta... Vi hörs om 10 dagar", skrev Janni på Instagram då. 

Janni skrev på Instagram att de skulle vara utan täckning i 10 dagar. Bildkälla: Instagram/jannid

Vad har hänt Jon och Janni?

Men nu har det gått mer än tio dagar sedan Janni postade inlägget och vi har fortfarande inte hört eller sett någonting i från henne. Inte heller maken Jon har lagt upp något på sitt Instagram-konto sedan den 20 januari. 

Frågan som vi ställer oss nu är: Vad har hänt med Jon och Janni? 

Varför har de inte uppdaterat sina sociala medier som de sa att de skulle göra efter tio dagar och var är de nu? 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Instagram-kontot som outat svenska influencer om deras miljöförstörning. Janni och Jons resor var några av de sakerna som bidrog mest till koldioxidutsläppen. Det kan du läsa mer om här!

Följer du Janni och Jon på sociala medier?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.