Lady Gaga före och efter operationerna.
Lady Gagas nya utseende hyllas av fansen. - Foto: Stella Pictures, Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild. Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lady Gagas nya utseende chockar fansen: "Helt perfekt"

Sångerskan och "A star is born"-skådespelaren Lady Gaga ryktas ha lagt sig under kniven för att skönhetsoperera sig – och fansen får inte nog av resultatet. Se bilderna här.


Sångerskan och skådespelaren Lady Gaga, 32, har förändrats en hel del sedan sitt genombrott för över 10 år sedan. 

Gaga, vars riktiga namn är Stefani Germanotta, är nu nominerad för en Oscar i kategorin bästa kvinnliga huvudroll för sin fantastiska insats i rollen som Ally i filmen "A star is born".

Gaga lyser på den ena röda mattan efter den andra – men fans har nu börjat notera att stjärnan har ett nytt utseende. Redan på Grammygalan förra året så blev det en stor snackis. 

Lady Gaga år 2008. Bildkälla: Stella Pictures

Då trendade sökningen "Lady Gaga ansiktslyft" på Google, och på sociala medier var många nyfikna på hennes förändring.

"Åh nej, hon har börjat med plastikkirurgi-fasen"

"Varför har hon opererat sig? Hon ser inte ut som sig själv"

"Vad har hänt med hennes ansikte?"

En annan drog en referens till Gagas superhit "Born this way" från 2011.

"Gaga? Vad hände med att vara "Born this way"? Älskade ditt ansikte innan"

"Sluta med Botox och ansiktslyft. Du är vacker utan den skiten".

Lady Gaga år 2018. Bildkälla: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/TT Bild

"Helt perfekt"

På Instagramkontot Celebface startade spekulationerna igen. För några dagar sedan la kontot ut en närbild på Gaga, och hundratals kommentarer strömmade in.

"Så ska skönhetsoperationer se ut. Det ser 100% naturligt ut och inte plastigt"

"Hon har gjort de bästa skönhetsoperationerna jag har sett! Det ser ut som att hon har gjort vissa små förändringar. Hon har använt fillers och gjort en näsoperation på ett korrekt sätt".

"Hennes näsoperation är helt perfekt. Jag behöver numret till den som gjort hennes näsa!"

"Hon har opererat sig men det är subtilt och väldigt välgjort".

Lady Gaga själv har alltid förnekat att hon har gjort några skönhetsoperationer, men öppet berättat att hon har injicerat fillers och använt Botox. 

Lady Gagas utseende hyllas av fansen. Bildkälla: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/TT Bild

I en intervju år 2013 sa Gaga att hon gick överstyr med injektionerna – och fick en utskällning av en kompis.

– Innan vi spelade in videon till "Applause" sa en kompis "Gaga, jag älskar dig men om du inte slutar injicera skit i ditt ansikte så kommer jag helt enkelt döda dig".

Tidningen Daily Star har pratat med den London-baserade plastikkirurgen Maurino Joffily, och efter att ha tittat på bilder på Gaga från år 2007 och framåt så gav han tidningen sitt utlåtande.

– Hennes näsa ser rakare och smalare ut, och nästippen är mer definierad. Även fast hennes näsa ser annorlunda ut så kan det vara resultatet av fillers och Botox i en kombination. Jag gissar att hon använt har injicerat Botox för att lyfta ögonbrynen, samt har fillers i hakan och kinderna. Hennes läppar är fylligare, så jag tror att hon har i lite filler, sa han till Daily Star.

Tror du att Lady Gaga har opererat sig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Phoenix gör en spelning i Sverige

Jenny Strömstedt körde Nyhetsmorgon trots sorgen: "Orkar du?"

1 timme sedan
Att Jenny Strömstedt är ett proffs ut i fingerspetsarna är det nog ingen som tvivlat på. Men efter hennes insats i Nyhetsmorgon är tittarna nu extra imponerade över hennes styrka.

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

1 timme sedan
Stiftelsen till minne av den döde skådespelaren Matthew Perry har fått sitt konto på sociala medier-plattformen X kapat av hackare.

Gunilla Persson skuldfri – smycken återlämnas

1 timme sedan
Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog. Skulden är borta, enligt hennes advokat. Nu kan jag rösta på Gunilla Persson, nu när hon gjort rätt för sig, säger Johannes Paulson, vid Kronofogden.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

2 timmar sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

3 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...