Torsdag 30 Jun
Stockholm

Jonna Lundell om nya livet med Joakim: "Fräschare"

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell
Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell har lagt om sina liv. Foto: Magnus Hjalmarsson Neideman

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell har fullt upp under våren. Bland annat ska de snart lansera dokusåpan "Exposed" och det är även full rulle med parets dotter Lunabelle. Ett hektiskt liv kräver energi – och det ser paret till att ordna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vanliga nyårslöften för oss svenskar är ofta saker som att sluta röka, börja träna, äta mer grönt eller spara mer pengar varje månad. 

Många gånger har vi nog själva stått där och hetsat på gymmet de första dagarna för att sedan slänga in handduken. 

Även om man inte avlägger ett nyårslöfte så är ju alltid det nya året ett bra tillfälle att skapa nya vanor – och två som onekligen har gjort det är Youtubestjärnorna Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24. 

I oktober 2018 blev de föräldrar till sin dotter Lunabelle. Paret driver även en av Sveriges största Youtubekanaler, och de är även mitt uppe i planeringen av sin egna dokusåpa "Exposed". 

I en intervju med Nyheter24 berättade Joakim nyligen att det redan är 32 000 sökande till den nya såpan. Dessutom avslöjade han upplägget för "Exposed".

– Deltagarna kommer att vara helt isolerade, förutom vissa timmar då dom har tillgång till sociala medier. Detta ska vara psykiskt och fysiskt påfrestande. Det närmsta jag kan jämföra med är "Big Brother" som möter en modern psykisk "Expedition Robinson", berättade Joakim för Nyheter24.

Jonna och Joakim Lundell. Bildkälla: Stella Pictures.

Med så många bollar i luften så är det nog självskrivet att både Joakim och Jonna behöver all energi de kan få. 

I sin blogg berättar nu Jonna att hon sedan årsskiftet nu bara äter godis på helgerna, och paret har även skurit ner på snabba kolhydrater så som pasta. Var sjätte dag så äter paret precis vad de vill. 

"Jag känner mig faktiskt en aning piggare och man känner sig genast fräschare i kroppen och inte lika svullen som när man bara äter skit", skriver Jonna i sin blogg.

Planen är även att så snart de bägge är friska så ska de komma igång med träningen.

Hade du något nyårslöfte?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.