Betty Regnström, Johan Forsberg, Malou Prytz
Malou Prytz gästar Melloskvaller med Betty och Johan - Foto: Johan Nilsson/TT

Malou Prytz gästar Melloskvaller med Betty och Johan: "Nervöst"

I det andra avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan träffar vi Melodifestivalens yngsta deltagare, Malou Prytz. Här avslöjar hon vad hon letar efter hos en pojkvän och vad hon får för DM:s på Instagram. Dessutom bjuds det på lite lekar!


Melodifestivalen har kickat igång med full fart och nu till helgen går den andra deltävlingen av stapeln i Malmö. En av deltagarna, Malou Prytz, gästar Melloskvaller med Betty och Johan. Hon är den yngsta deltagaren i hela Melodifestivalen, med sina 15 år.

Tjejen från Småland har aldrig tidigare släppt en låt. Nu ska hon upp på scenen och uppträda med sitt bidrag "I Do Me" inför miljontals tevetittare. Nervigt värre.

I programmet pratar hon om hur det är att vara en nykomling och vilka fördelar det ger henne gentemot konkurrenterna. Vi får även veta hur hennes musikaliska familj inspirerade henne till att satsa helhjärtat på artisteriet samtidigt som hon fortfarande går i skolan.

Vi pratar även om hennes kärleksliv och vad hon letar efter hos en potentiell pojkvän. Malou är för tillfället singel och har inte riktigt haft tid att träffa någon nu i mello-tider. Men det lär ändras efter att musiktävlingen är över!

Som vanligt bjuder vi på lite lekar och Malou kommer bland annat få testa på en rolig sånglek. Vi lovar skratt och gråt med andra ord!

Deltävlingen i Malmö är stjärnspäckad med ett flertal välkända artister. Hanna Ferm & Liaamo, Oscar Enestad, Andreas Johnson, Jan Malmsjö , Vlad Reiser och Margaret kommer alla kriga om platserna till finalen. 

Det kommer med andra ord krävas blod, svett och tårar – och kanske en Wiktoria-dusch – för att knipa en plats. 

Se det andra avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan!

Och missa inte första avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan, där de gästas av världsstjärnan Mohombi och Lina Hedlund, det kan du se här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du rösta på Malou Prytz i Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...