Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malou Prytz gästar Melloskvaller med Betty och Johan: "Nervöst"

- 08/02/2019, 13:52 -

I det andra avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan träffar vi Melodifestivalens yngsta deltagare, Malou Prytz. Här avslöjar hon vad hon letar efter hos en pojkvän och vad hon får för DM:s på Instagram. Dessutom bjuds det på lite lekar!

Melodifestivalen har kickat igång med full fart och nu till helgen går den andra deltävlingen av stapeln i Malmö. En av deltagarna, Malou Prytz, gästar Melloskvaller med Betty och Johan. Hon är den yngsta deltagaren i hela Melodifestivalen, med sina 15 år.

Tjejen från Småland har aldrig tidigare släppt en låt. Nu ska hon upp på scenen och uppträda med sitt bidrag "I Do Me" inför miljontals tevetittare. Nervigt värre.

I programmet pratar hon om hur det är att vara en nykomling och vilka fördelar det ger henne gentemot konkurrenterna. Vi får även veta hur hennes musikaliska familj inspirerade henne till att satsa helhjärtat på artisteriet samtidigt som hon fortfarande går i skolan.

Vi pratar även om hennes kärleksliv och vad hon letar efter hos en potentiell pojkvän. Malou är för tillfället singel och har inte riktigt haft tid att träffa någon nu i mello-tider. Men det lär ändras efter att musiktävlingen är över!

Som vanligt bjuder vi på lite lekar och Malou kommer bland annat få testa på en rolig sånglek. Vi lovar skratt och gråt med andra ord!

Deltävlingen i Malmö är stjärnspäckad med ett flertal välkända artister. Hanna Ferm & Liaamo, Oscar Enestad, Andreas Johnson, Jan Malmsjö , Vlad Reiser och Margaret kommer alla kriga om platserna till finalen. 

Det kommer med andra ord krävas blod, svett och tårar – och kanske en Wiktoria-dusch – för att knipa en plats. 

Se det andra avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan!

Och missa inte första avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan, där de gästas av världsstjärnan Mohombi och Lina Hedlund, det kan du se här!

Kommer du rösta på Malou Prytz i Melodifestivalen?