Kenza, Aleksandar
Kenza väntar en son! - Foto: Instagram/Kenzas

Kenzas bebisnyhet – avslöjar könet på barnet i magen

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic väntar tillökning i familjen. Det har fram tills i dag varit hemligt vilket kön barnet i magen har, men nu avslöjar Kenza på sin blogg att hon väntar en liten "mini-Aleks".


Bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt och makens Aleksandar Subosics första barn. På nyårsdagen avslöjade hon den fantastiska nyheten på sin Instagram – och under söndagskvällen kom ännu en nyhet. Det är en liten pojke som ligger i Kenzas mage. 

"Me and my little boy", skriver Kenza. Bildkälla: kenzas.se

"En liten miniversion av mannen jag älskar mest"

På sin blogg berättar hon om lyckan. 

"Där inne ligger han! Vår son. Vi ska få en pojke och det känns alldeles fantastiskt. Självklart hade det inte spelat någon roll för oss om Bebor var en flicka eller pojke, det vi önskade oss var ett välmående barn, men sedan vi på julafton fick reda på att det är en liten grabb så känns det ju så himla rätt. Såklart att det är en son. MIN son".  

Hon fortsätter:

"Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom och vårt kommande liv ihop, det är min son jag känner små sparkar och knuffar ifrån. Mammas älskade lilla pojke. En liten miniversion av mannen jag älskar mest. Åh". 

Fansen rasade efter svartvit video 

Kenza lägger titt som tätt upp Youtube-videos där hon berättar om sin graviditet. Bland annat har hon i en känslosam video berättat om kampen att bli gravid och att hon efter flera IVF-försök blev gravid naturligt. 

I en annan Youtube-video berättade Kenza att hon varit på ultraljud och att allt såg bra ut. I samma video smäller hon och Aleks hål i en konfetti-ballong – för att ta reda på vilket kön barnet har. Rosa konfetti är en tjej och blå är en kille. Men när ballongen sprack blev videon svartvit, vilket fick flera fans att rasa. 

"DEN CLIFFHANGERN VAR INTE NÅDIG!!", skrev en användare. 

"Aldrig blivit så besviken", skrev en annan. 

Men nu behöver vi inte vara nyfikna längre – det blir en liten son! 

Vill du läsa mer om Kenzas graviditet? Då kan du göra det här nedan.

Kenza om läkarnas chockbesked: "Sa att jag var på väg in i klimakteriet"

Kenza avslöjar sin graviditet för Aleks – tårarna går inte att hålla tillbaka

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!