Ben Mitkus och hans familj hotas efter videon om My Karlberg

Det var för ett par veckor sedan som Ben Mitkus familj fick en tegelsten genom sitt fönster. På stenen satt det även en lapp. Ben berättar att han känner sig rädd och obekväm, hans familj har svårt att sova och letar nu efter en ny lägenhet.


Det har minst sagt varit en dramatiskt början på året i Youtubevärlden. 

Ex on the beach-stjärnan Diana Baban och Youtubeprofilen  Ben Mitkus har dejtat i ett par månader nu och de själva har erkänt att de är så gott som tillsammans. Men vägen har inte varit spikrak direkt. 

Diana var nämligen med i samma säsong av Ex on the beach som Bens ex-flickvän My Karlberg, och tjejerna umgicks en del efter programmet spelats in. My har därför tydligt uttryckt sin besvikelse över att Diana börjar dejta Ben, vilket hon pratat om en hel del på sin Youtubekanal. 

Diana Baban och My Karlberg umgicks en hel del förut men har tappat kontakten nu på slutet. Bildkälla: Diana Baban Instagram
My Karlberg är idag tillsammans med pojkvännen Tristan som även han var med i Ex on the beach. Bildkälla: My karlberg Instagram

Ben har  sin tur kastat kängor tillbaka på My och tycker att hon kör med dubbelmoral, vilket han nyligen berättat om i en video. Men reaktionerna blev inte alls som han tänkt sig. Nu har nämligen både han och hans familj mottagit hot från okända människor. 

"Fick en tegelsten genom fönstret"

Ben berättar han att han för tre veckor sedan fick ett konstigt sms där det stod att han ska komma ner till sin port för att prata om videon som handlar om My. I smset stod det också att om han inte kommer ner så skulle de som skrivit att gå på hans familj. Ben misstänkte att meddelandet var skickat från ett troll och gick därför inte ner. 

Ben berättar att han fått et konstigt samtal på sin telefon. Sedan kastade någon in en tegelsten i hans mammas fönster. Bildkälla: Youtube

Dagen efter vaknar Ben av att han syster ringer honom och gråter då det är någon som har kastat en sten på köksfönsret hemma hos Bens mamma. På stenen var det även en lapp och i lappen stod det "Hälsa Ben handgranat nästa gång".

Sedan får Ben ett sms från samma nummer "Hoppas det smakar bra i köket hos mamma, aina kommer inte hjälpa". 

Hans mamma och hennes man känner nu inte att de vill bo kvar i huset. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hängt med i vad som hänt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".