Stockholm

Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez hånas efter Grammygalan

Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez på Grammygalan i Los Angeles.
Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez på Grammygalan. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Under söndagen ägde Grammygalan rum i Los Angeles och på plats fanns världsstjärnor som Katy Perry, Lady Gaga, Jennifer Lopez och Post Malone. Och deras outfits har nu blivit ett hett samtalsämne.


Läs mer

Under söndagen ägde Grammygalan rum på Staples Center i Los Angeles, och på plats fanns stora artister som Lady Gaga, Jennifer Lopez, Cardi B och många fler. På röda mattan passerade den ena stjärnan efter den andra – de allra flesta klädda i ögonfallande festklänningar och galaoutfits.

Men för vissa blev det inte full pott när det kom till deras klädsel – och vi andra fick ett kvitto på att pengar inte alltid kan köpa stil. 

Sångerskan Katy Perry, 34, anlände i en väldigt speciell klänning från Balmain. På Twitter lät inte reaktionerna vänta på sig – många jämförde klänningen med en pinata, bowlingstift och en färgroller.

Katy Perry på Grammygalan. Bildkälla: Stella Pictures.

Även Cardi B gjorde en storstilad entré i en klänning från Thierry Mugler. Den hade dessvärre vissa likheter med en muffinsform.

Den annars så stilsäkra makeupdrottningen Kylie Jenner, 21, blev även hon kritiserad för sitt val av outfit. 

Kylie Jenners outfit väckte en del frågetecken. Hur gick hon på toa eller använde telefonen med de där handskarna??? Bildkälla: Stella Pictures.

Kylie och pojkvännen Travis Scott intog röda mattan tillsammans – och det alla fokuserade på var hennes minst sagt unika klädsel. Kylie bar en rosa jumpsuit från Balmain Couture, och flera brittiska tidningar har redan utnämnt henne till galans absolut sämst klädda, skriver Daily Mail.

Jennifer Lopez, 49, brukar ofta vara väldigt stilmedveten när det kommer till galor och vackra klänningar – men hennes westerninspirerade outfit, komplett med en märklig hatt, fick många att höja på ögonbrynen.

Jennifer Lopez på Grammygalan var ingen stilsuccé. Bildkälla: Stella Pictures.

Av herrarna på galan så var det förmodligen rapparen Post Malone som utmärkte sig allra mest – och kanske inte på det positiva sättet...

Se stjärnornas stilmissar i klippet ovan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.