Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez på Grammygalan i Los Angeles.
Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez på Grammygalan. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kylie Jenner, Katy Perry och Jennifer Lopez hånas efter Grammygalan

Under söndagen ägde Grammygalan rum i Los Angeles och på plats fanns världsstjärnor som Katy Perry, Lady Gaga, Jennifer Lopez och Post Malone. Och deras outfits har nu blivit ett hett samtalsämne.


Under söndagen ägde Grammygalan rum på Staples Center i Los Angeles, och på plats fanns stora artister som Lady Gaga, Jennifer Lopez, Cardi B och många fler. På röda mattan passerade den ena stjärnan efter den andra – de allra flesta klädda i ögonfallande festklänningar och galaoutfits.

Men för vissa blev det inte full pott när det kom till deras klädsel – och vi andra fick ett kvitto på att pengar inte alltid kan köpa stil. 

Sångerskan Katy Perry, 34, anlände i en väldigt speciell klänning från Balmain. På Twitter lät inte reaktionerna vänta på sig – många jämförde klänningen med en pinata, bowlingstift och en färgroller.

Katy Perry på Grammygalan. Bildkälla: Stella Pictures.

Även Cardi B gjorde en storstilad entré i en klänning från Thierry Mugler. Den hade dessvärre vissa likheter med en muffinsform.

Den annars så stilsäkra makeupdrottningen Kylie Jenner, 21, blev även hon kritiserad för sitt val av outfit. 

Kylie Jenners outfit väckte en del frågetecken. Hur gick hon på toa eller använde telefonen med de där handskarna??? Bildkälla: Stella Pictures.

Kylie och pojkvännen Travis Scott intog röda mattan tillsammans – och det alla fokuserade på var hennes minst sagt unika klädsel. Kylie bar en rosa jumpsuit från Balmain Couture, och flera brittiska tidningar har redan utnämnt henne till galans absolut sämst klädda, skriver Daily Mail.

Jennifer Lopez, 49, brukar ofta vara väldigt stilmedveten när det kommer till galor och vackra klänningar – men hennes westerninspirerade outfit, komplett med en märklig hatt, fick många att höja på ögonbrynen.

Jennifer Lopez på Grammygalan var ingen stilsuccé. Bildkälla: Stella Pictures.

Av herrarna på galan så var det förmodligen rapparen Post Malone som utmärkte sig allra mest – och kanske inte på det positiva sättet...

Se stjärnornas stilmissar i klippet ovan.

/
/
Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.