Elsa från Frost
Se trailern till Frost 2! - Foto: Disney

Trailern till Frost 2 är här – succéfilmen får en uppföljare

Äntligen är den första trailern till Frost 2 här! Succéfilmen som hade premiär i Sverige 2014 får alltså en uppföljare. Se trailern här!


Världen blev aldrig sig likt efter att Disney släppte sin succéfilm Frost 2013. Barn och vuxna förtrollades av den fantastiska världen och storyn som vi togs med på i den kritikerrosade filmen.

Med starka karaktärer som Elsa, Olof, och Anna så fick många små barn nya idoler och bara några dagar efter premiären av filmen så stod det klart – det var inget mindre än en succé.

Når bioduken på annandagen 2019

Var du en av de som verkligen diggade filmen? Då har vi riktigt roliga nyheter! Det är nämligen så att Frost  kommer att få en uppföljare som beräknas nå bioduken under annandagen 2019.

Vill du veta något ännu roligare? Jo – redan nu så har den första trailern till den efterlängtade uppföljaren släppts, och vad det verkar så bjuds vi ett riktigt äventyr även denna gång.

Nya låtar

Något som gjorde den första filmen så bra var ju såklart alla de fantastiska låtarna vi fick höra. Vem minns inte succélåten "Slå dig fri"? Ja – vi tittar på alla ni föräldrar där ute.

Så kommer det några nya hits i uppföljaren? Regissören Jennifer Lee tror i alla fall väldigt mycket på att det lutar åt det hållet.

– Det är en sång utan dess like. Bobby Lopez och Kristen Anderson-Lopez levererade den för tre veckor sedan. Vi har arbetat med dem i två år och den här låten levererades nyss, och jag älskar den verkligen, sade Lee i en intervju med Variety i november förra året.

"Större och mer storslagen"

Det är ju väldigt svårt att toppa den succén som den första filmen faktiskt var. Men Lee har verkligen en tro att den mycket väl kan göra det!

Den kommer naturligtvis att fokusera på Elsa och Anna, men den här gången så kommer filmen att vara ännu större och mer storslagen än den förra, skriver Variety.

– De kommer att röra sig långt bort från Arendelle, säger Lee i intervjun.

Se trailern till Frost 2 i videospelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du fram emot den kommande filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

2 timmar sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?