Dolly Style om kärlekslivet: "Vi är tillsammans med varandra"

Trion i Dolly Style gästade Nyheter24:s program Melloskvaller med Betty och Johan. När de fick frågan om hur deras kärleksliv såg ut så svarade de att de är ”tillsammans” med varandra.


Popgruppen Dolly Style, som består av medlemmarna Molly, Dolly och Polly, är aktuella med att delta i årets Melodifestival. Där tävlar de med partydängan ”Habibi” i deltävling 3, i Leksand, lördag 16 februari. 

Melodifestivalen handlar ju mycket om kärlek så programledarna Betty Regnström och Johan Forsberg passade på att fråga Dolly Style hur deras kärleksliv ser ut i veckans avsnitt av Melloskvaller med Betty och Johan. 

– Vi är ju typ tillsammans med varandra!, säger Polly. 

Så ingen av er har pojkvän eller flickvän? 

– Vi är väldigt mycket tillsammans med varandra, säger Molly. 

Dolly style öppnar upp sig om kärlekslivet i Melloskvaller med Betty och Johan. Bildkälla: Instagram/dollystyleofficial

Molly, Holly och Polly, i Dolly Style, berättar i Melloskvaller med Betty och Johan vad de tycker är viktigt i en relation. 

– Man får inte glömma bort att vara snäll. Det mest självklara, oavsett vad det är för typ av relation, så får du inte glömma bort att bry dig om den andra, säger Molly. 

– Man ska omringa sig med människor som är snälla, fyller Holly i. 

Trots deras utmärkande outfits, inspirerad av japansk subkultur, och färgglada peruker säger tjejerna i Dolly Style att det viktigaste i valet av partner är insidan.

– Utseendet är det första man ser, men det viktigaste är ändå det som är inuti. Det är det som får en att stanna kvar. Det är jätteklyschigt, men det är ju verkligen så, säger Polly. 

Tjejerna i popgruppen delade även med sig av sina allra bästa raggningstips i avsnittet. 

– Om du vill ha någonting, var inte rädd för att visa det! Säg det! Slösa ingen tid på att spela svår. Om man är blyg så är tipset att våga, säger Molly. 

Missa inte Melodifestivalens tredje deltävling där popgruppen Dolly Style tävlar med bidraget ”Habibi”. Deltävling tre sänds på SVT1 lördag 16 februari 20:00. 

Se hela avsnittet när Dolly Style gästar Melloskvaller med Betty och Johan här! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Dolly Styles musik?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.