Dolly Style
Dolly Style tävlar i Melodifestivalen 2019 med bidraget "Habibi". - Foto: TT

Dolly Style gästar Melloskvaller med Betty och Johan: "Vi får kommentarer på stan"

I det tredje avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan träffar vi tjejerna i popgruppen Dolly Style. Här avslöjar de bland annat varför de bytt ut medlemmar genom åren och ger sina allra bästa raggningstips.


Melodifestivalen har verkligen kickat igång med full fart och nu till helgen går den tredje deltävlingen av stapeln i Leksand. En av de tävlande, popgruppen Dolly Style, gästar Melloskvaller med Betty och Johan. 

Dolly Style består av tre tjejer som kallar sig på Molly, Holly och Polly. Gruppen bildades 2014, men har bytt ut ett antal medlemmar sedan dess. I tredje avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan avslöjar dem varför.

Eftersom Melodifestivalen handlar mycket om Kärlek är det ett givet tema i dagens avsnitt. Tjejerna ger sina allra bästa raggningstips, berättar om hur man kommer över ett tufft break-up och hur det ser ut i deras egna kärleksliv. 

I Leksand, lördag 16 februari, ser vi Dolly Style uppträda med den fartfyllda partylåten "Habibi", där tjejerna vill få ut budkapet om hur viktigt det är med gemenskap. 

Deltävlingen i Leksand är stjärnspäckad med ett flertal välkända artister. The Lovers Of ValdaroMartin Stenmarck, Lina HedlundOmar RudbergRebecka Karlsson och Jon Henrik Fjällgren kommer alla kriga om platserna till finalen. 

Se det tredje avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan!

Och missa inte första avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan, där de gästas av världsstjärnan Mohombi och Lina Hedlund, det kan du se här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du rösta på Dolly Style i Melodifestivalen?
Tack för din röst!