Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lina Hedlund om nakenchocken: "Råkade göra sjöstjärnan"

- 15/02/2019, 10:57

Den före detta Alcazar-medlemmen, Lina Hedlund, gästade Nyheter24 och Melloskvaller med Betty och Johan. Under programmet avslöjar hon nakenchocken med Andreas Lundstedt och visar sitt go to-dancemove när hon rockar loss på fest.

Melodifestivalen har kickat igång på riktigt och den stora folkfesten drar miljontals tevetittare. Och nu till helgen går den tredje deltävlingen av stapeln i Leksand. I Melloskvaller med Betty och Johan gästade artisten Lina Hedlund Nyheter24 tillsammans med världsstjärnan Mohombi. 

40-åringen har tidigare varit med i gruppen Alcazar, som nu har splittrats. I stället ska hon tävla i årets Melodifestival som soloartist, för första gången, med bidraget Victorious.

Den galnaste festen sker under Melodifestivalen

I programmet pratar vi mycket om fest och tar reda på hur gästernas partyliv ser ut. När hon berättar om sina galnaste festupplevelser så säger hon att de flesta har skett under just Melodifestivalen.

– Alltså jag längtar ju till festen, de är ju väldigt väldigt roliga, säger Lina Hedlund till Nyheter24.

Råkade göra sjöstjärnan

Lina minns att incidenten skedde på en efterfest under Melodifestivalen 2009 när hon och Alcazar deltog med låten Stay the Night.

– Jag råkade göra sjöstjärnan med Andreas Lundstedt, säger hon.

För de som inte vet vad sjöstjärnan är för något så är det när man råkar visa underlivet. Och enligt Lina plockade en söndagsbilaga upp nakenchocken på bild och publicerade en stjärna ovanpå som en form av censur.

– Jag hade trosor på mig och strumpbyxor under en kort kjol. Jag gjorde sjöstjärnan på festen. 

Dansar loss i studion

När Lina Hedlund och Mohombi ska visa upp sina "go to-dance-moves" på dansgolvet så rockar 40-åringen loss rejält.

– Jag kör något sådant här (Lina dansar i studion). Blir det så att jag hittar rätt och har kul så vill jag gärna ställa mig någonstans och köra, om det finns en pelare eller något. Det är härligt med dans. Bara släppa loss, säger hon.

Se klippet ovan när Lina Hedlund dansar loss i studion!

Lina Hedlund
Lina Hedlund uppträder med bidraget "Victorious" i deltävling tre som går av stapeln i Leksand. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Deltävlingen i Leksand är stjärnspäckad med ett antal andra välkända artister. The Lovers Of Valdaro, Martin StenmarckOmar RudbergRebecka Karlsson och Jon Henrik Fjällgren kommer alla kriga om platserna till finalen. 

Här kan du se hela avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan som gästades av Lina Hedlund och Mohombi!

Har du gjort sjöstjärnan någon gång?