Torsdag 15 Apr
Stockholm

Martin Stenmarcks nakna sanning får programledarna att bryta ihop

Johan Forsberg, Betty Regnander, Rebecka Karlsson, Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson gästar Melloskvaller med Betty och Johan. Foto:

I det fjärde avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan träffar vi Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson. Här avslöjar deltagarna allt om deras kärleksliv och detaljer från de galnaste festerna. Dessutom bjuder vi på lite lekar!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Melodifestivalen har verkligen kickat igång med full fart och nu till helgen går den tredje deltävlingen av stapeln i Leksand. Två av deltagarna, Martin Stenmarck, 46, och Rebecka Karlsson, 18, gästar Melloskvaller med Betty och Johan. 

Martin Stenmarck är en riktig mello-veteran som är med för fjärde gången med sitt bidrag Låt skiten brinna. 2005 vann han hela Melodifestivalen med låten Las Vegas och skickades därefter till Eurovision i Kiev, Ukraina. Där slutade han på en 19:e plats. 

Rebecka Karlsson är å andra sidan en nykomling på den stora scenen. Den gamla Idol– och Talangdeltagaren debuterar i mello med bidraget Who I Am. 

Eftersom musiktävlingen handlar väldigt mycket om kärlek så är det ett tema i dagens avsnitt. Martin och Rebecka berättar om hur de träffade sina respektive partners. Dessutom pratar vi mycket om fest, där gästerna delar med sig av sina galnaste partyupplevelser.

I Leksand, lördag 16 februari, ser vi båda deltagarna tävla i den tredje deltävlingen. 

Deltävlingen är stjärnspäckad med ett flertal välkända artister. The Lovers Of ValdaroLina HedlundOmar Rudberg, och Jon Henrik Fjällgren.

Se det fjärde avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan!

Och missa inte det tredje avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan, där de gästas av popgruppen Dolly Style, det kan du se här!

Tittar du på Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela