Bianca Ingrosso berättar om festvanorna
Bianca Ingrosso berättar om festvanorna på Stureplan. - Foto: Stella Pictures, Tomas Oneborg/SvD/TT Bild

Bianca Ingrossos dyra festkväll: "Sån ångest"

Bianca Ingrosso lever singellivet till max – och det blir en hel del festkvällar på schemat för profilen. Nu berättar hon om hur mycket pengar hon kan bränna på en kväll på Stureplan.


I slutet av januari bekräftade Bianca Ingrosso, 24, det som många fans hade anat en tid. Förhållandet mellan henne och Philippe Cohen var över. 

Som nybliven singel så har Bianca sett till att roa sig rejält. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hennes hångel med Victor Leksell som ägde rum under Biancas "singelfest" för ett par helger sedan.

Visst är det kul att skåla och leva livet – men det finns en baksida. Det kostar nämligen en del att ligga på topp. 

Bianca Ingrosso och Victor Leksell hånglade loss nyligen. Bildkälla: Instagram

I podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca driver med bästa kompisen Alice Stenlöf, 22, så berättar Bianca att hon den senaste tiden har gått ut en hel del och att det oftast har blivit att hon då har köpt drinkbord.

Bianca syns frekvent i vimlet på några av Stockholms hetaste nattklubbar så som Nosh & Chow och kändistäta Spy Bar.

– Det var så mycket folk vid vårt bord i fredags. Jag som betalade för bordet kände fyra personer av 30. Så jag får ju panik när jag vet att jag har köpt bordet men ingen annan vet att jag har köpt bordet och alla tar ju dricka. Och det är ju fine det är ju det som är grejen. Sen får jag panik "Nu är drickan slut" och då köper jag mer, berättar Bianca.

Bianca Ingrosso lever livet. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice blir minst sagt chockad, och berättar att en av hennes vänner från Göteborg som var med under kvällen undrade var all dricka kom ifrån. 

– Det var jag. Jag försökte se till att alla ska ha kul, berättar Bianca och får mothugg av Alice som inte tycker att det är Biancas ansvar.

– Jag har sån ångest nu att jag har gjort av med så mycket pengar på två helger, berättar Bianca.

Alice frågar sedan vad ett bord kostar och Bianca berättar att hennes besök i fredags gick på 13 000 kronor.

Det här är inte första gången som Bianca har berättat om sina saftiga krognotor. Efter en festkväll med prins Carl Philip trodde Bianca att hennes nota var på hela 30 000 kronor – men egentligen var den "bara" 3 000 kronor. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja festa med Bianca Ingrosso?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

1 timme sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

1 timme sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.