Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katastrofdejt i Ensam mamma söker: "Nu dör jag”

- 19/02/2019, 17:05

I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker slutar Camilla och Christers dejt i katastrof. Det var så pass allvarligt att Christer trodde att Camilla skulle stryka med.

I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker bjuds mammorna ut på dejter innehållande vatten, vapen, höga höjder och starka motorer. Det blir minst sagt fartfyllt, men även lite farligt. 

Camilla Backman, 31, från Västerås är en av de tre mammorna i årets säsong. Hon jobbar som vårdbiträde och är mamma till Milian, 5.

För Nyheter24 har Camilla berättat att hon tidigare känt sig ganska ensam emellanåt som singelmamma. Men under sommaren har hon alltså dejtat för fulla muggar och i kvällens avsnitt tar Christer med Camilla på en vattenskoterdejt. 

Camilla kör i en rasande fart med Christer bakpå över det spegelblanka havet. 

– Det här är det sjukaste! Det är så jäkla kul. Jag går ju igång så mycket på det här. Jag visste att Christer skulle fixa det här, utbrister en glad Camilla. 

Christer instämmer: 

– Det var en åktur av rang! Jag var väldigt imponerad. Jag trodde ju att hon skulle fega lite, men hon körde ju skiten ur maskinen, säger Christer. 

Ensam mamma söker.
Det blev ett mindre trevligt slut på Camilla och Christer vattenskoterdejt i kvällens avsnitt av Ensam mamma söker. Bildkälla: TV3

Efter att Camilla gasar på så händer det oväntade – i en sväng så flyger båda av vattenskotern. 

Man hör Camilla skrika ”aj, aj, aj” från vattnet. 

– Jag hade panik. Jag tänkte ”nu dör jag”, för jag kan inte andas. Och så bara sjönk jag, säger Camilla. 

Christer kom till undsättning och höll upp Camilla. Han försökte lugna henne och få henne att andas normalt. 

– Det var det värsta jag åkt av någon gång tror jag. Och så låg hon där och sa att hon inte kunde andas. Och så ska man spela hjälte och försöka hjälpa henne. Jag var ju livrädd när jag simmade fram till henne. Jag tänker ”nu stryker hon med”, säger Christer. 

Vill du läsa mer om Camilla Backman och hennes dejtande kan du göra det här!

Se i klippet ovan när Camilla och Christer trillar av vattenskotern. 

Ensam mamma söker sänds tisdagar 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree. 

Har du åkt vattenskoter?