Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lady Gaga och Christian Carino har gjort slut

- 20/02/2019, 13:53 -

Lady Gaga och Christian Carino har gjort slut har gjort slut och brutit sin förlovning, något som Gagas representant bekräftar för magasinet People.

Förhållandet mellan artisten och skådespelerskan Lady Gaga, 32, och agenten Christian Carino, 49, är över. 

Paret började dejta varandra i början av år 2017 och förlovade sig hösten 2018. I ett tal som Lady Gaga höll på en gala i Los Angeles i oktober 2018 så refererade hon till Christian som sin "fästman". 

Den ring som Gaga bar på sitt finger var en riktig dyrgrip för över 3,5 miljoner kronor bestående av flera diamanter på 4 karat. 

Lady Gagas förlovningsring
Lady Gagas förlovningsring. Bildkälla: Stella Pictures

Carino tatuerade även in Gagas ansikte på sin överarm, skriver Glamour.

Spekulationerna om att de hade gjort slut med varandra började redan i början av februari när Gaga inte bar sin förlovningsring på Grammygalan. Hon nämnde inte heller sin då blivande make i sitt tacktal, skriver People.

Carino har tidigare funnits vid Gagas sida när hon har gått på galor och prisutdelningar men den senaste tiden har han alltså inte varit med.

Lady Gaga och Christian Carino
Lady Gaga och Christian Carino har gjort slut. Bildkälla: Stella Pictures

Nu är alltså förlovningen bruten och förhållandet över, något som Lady Gagas representant bekräftar för magasinet People.

– Det funkade inte helt enkelt. Förhållanden tar slut ibland. De gjorde slut för ett tag sedan. Det är ingen lång dramatisk historia bakom, berättar en källa för People.

Innan Gaga var ihop med Carino så dejtade hon Taylor Kinney. De var ett par i fem års tid och gjorde slut sommaren 2016.