Penny Parnevik gravid – ska få barn med Douglas Murray

Penny Parnevik, 21, ska få barn tillsammans med fästmannen Douglas Murray, 38. Barnet beräknas komma i Augusti.


Det var i oktober 2017 som  Penny Parnevik, 21, i berättade i podcasten "Pillowtalk" att hon träffat den rätte. Kort därefter så avslöjades det att Penny funnit kärleken i ingen mindre än hockeyspelaren Douglas Murray, 38. Sedan dess har ingen kunnat undgå parets heta kärlek. Tidigare i år förlovade de sig – och strax efter fick Penny veta att hon är gravid. 

Bebisen beräknas komma i Augusti och på Instagram skriver Penny att det är en dröm som går i uppfyllelse. 

Enda sedan jag kan minnas så har jag svarat "Att få bli mamma" på frågan "Vad vill du bli när du blir stor?", skriver Penny på sin Instagram

Men hur träffades paret egentligen? Jo det är nämligen så att Douglas är en nära vän till familjen Parneviks. 

– Det hela började typ med en "fyllepuss". Det var typ som en kompispuss en gång när vi fick feeling. Det är ju mamma och pappas vän så jag fick lite skuldkänslor över det. Men när jag berättade det för dem så skrattade de bara och tyckte inte att det var en grej, har Penny tidigare berättat.

– Under middagen under kvällen så började våra fötter nuddas under bordet. Så började vi sedan att hålla händerna under bordet. Det låter säkert töntigt men det var som gravitation. Verkligen bästa känslan i världen. Men mer än så hände inte fysiskt, men vi höll på att flirta och ha oss. Vi låtsades "hamna bredvid varandra" när vi skulle käka middag allihopa, berättar Penny.

Douglas ringde upp Jesper Parnevik och Mia Parnevik för att fråga om han kunde bjuda ut Penny på dejt. Mamma Mia gav då skönaste svaret. 

– Han försökte förklara att vi hade flirtat hela sommaren och att han nu vill bjuda ut mig, och mamma ba "men du, du tror inte att vi sett det eller? det fullkomligt lyser om er när ni är tillsammans", sa Mia. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?