Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt tittarna inte fick se från Biancas möte med anorexisjuka Kimberly

- 21/02/2019, 16:27 -

Det är i kvällens Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso träffar 17-åriga Kimberly. Kimberly är väldigt sjuk i anorexia och mötet blir otroligt känslosamt.

För cirka sex år sedan märkte föräldrarna Eva och Affe att allt inte stod rätt till med deras 12-åriga dotter. Efter många utredningar fick dottern Kimberly diagnosen anorexia. Idag är Kimberly 17 år och sjukdomen håller fortfarande ett  järngrepp om familjen. 

Då familjen fick hjälp av Sofia Wistam och gänget i Sofias änglar så passade Sofia även på att be en person med erfarenhet på området om hjälp – nämligen Bianca Ingrosso

Sofias änglar-avsnittet har redan sänts på TV och det hela slutade i ett fantastiskt möte. Men det tittarna inte fick se var hur nervös Bianca var inför det hela. Vilket visas i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld. 

Klipp från Wahlgrens värld
När Kimberly fick syn på Bianca bröt hon ihop och började gråta. Bildkälla: Dplay
Klipp från Wahlgrens värld
"Jag är ju ingen psykolog så är otroligt rädd för att säga fel", säger Bianca. Bildkälla: Dplay

– Jag är ju ingen psykolog eller terapeut, jag är ju bara jag. Men jag vet ju hur det är att leva med en ätstörning så jag kanske kan peppa upp henne?, säger Bianca. 

– Jag är så sjukt nervös. Tänk om jag skulle råka säga någonting triggande. Hon ser ju upp till mig så jag vill verkligen göra rätt nu. Jag har aldrig varit ett sånt här typ av stöd för någon, säger Bianca. 

Och känslosamt – det blir det. 

När Kimberly får syn på Bianca bryter hon ihop, vilket i sin tur gör att Bianca blir känslosam och tårögd. 

Se klippet som inte visades i spelaren ovan. 

Känner du igen dig själv eller en närstående? Då kan du vända dig till Frisk&Fri, Riksföreningen mot ätstörningar, här.