Alex Schulman
Samir Badran och Alex Schulman blir äntligen vänner – som det ser ut. - Foto: Stella Pictures

Alex Schulman gräver ned stridsyxan – bjuder ut Samir Badran på lunch

Efter förra veckans uppblossade bråk mellan Samir Badran och Alex Schulman så ser det ut som att stridsyxan är på väg att grävas ned. Nu ska nämligen Alex bjuda Samir på lunch – som Samir gladeligen tackade ja till.


Det är i Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast som duon i sitt senaste avsnitt sågar Samir Badran och Viktor Frisk längs fotknölarna. Hårdaste kängan kastas på Samir då Alex anklagar honom för att ha varit otrevlig mot hans dotter Charlie.

Händelsen ägde rum för två veckor sedan då Samir satt på restaurangen Taverna Brillo i Stockholm då Schulmans dotter Charlie stegade fram och frågade om hon fick ta en bild tillsammans med Samir. 

Enligt Alexander ska Samir ha dragit sig för det hela och gett skenet av att han tyckte att det var olägligt. Detta medan Samir anser att han snabbt hoppade upp, tog bild och småpratade lite med Charlie. 

– Jag svär på min mamma jag hoppade upp lika snabbt som jag alltid gör, tog en bild sen pratade vi en stund, sa Samir i en livevideo. 

Men Alexander hade otroligt starka känslor kring det hela, och kallade efter händelsen Samir för "avskyvärd". 

Alex Schulman påstår att Samir och Viktor dissade honom och Sigge för några år sedan när de ville ta en bild. Bildkälla: Stella Pictures

– Samir är ju totalt avskyvärd . Han är fruktansvärd. Jag träffade honom med Charlie och ville egentligen inte utsätta henne för den här idioten. Charlie presenterade sig och sa att hon ville ta en bild och han släpar sig upp, totalt uttråkad. Det var som att man hade bett honom att åka till Gävle för att hämta någonting., sa han i poddavsnittet. 

– Men kan du inte trösta dig med att han är över om tio år?, säger då Sigge frågande. 

– Nej jag vill att han ska må dåligt över det här nu, säger Alexander. 

Samir har i sin tur svarat med en låt som han producerat tillsammans med Anis Don Demina. Där sjunger de om händelsen och dissar Alex och Sigge. Detta gjorde Alex och Sigge i sin tur en parodi på på sin Instagram.

Samir gjorde tillsammans med Anis Don Demina en disslåt mot Alex och Sigge. Bildkälla: Youtube
Låten hyllades efteråt av hans fans. Bildkälla: Youtube

Det hela blossade upp ordentligt, och både Samir och Alex kommentarsfält har fyllts till bredden med kommentarer av fans som involverat sig i bråket. Men som det ser ut nu så börjar det hela luckras upp. 

Bjuder ut Samir på lunch 

Det var under gårdagen som Bloggbevakning.se snappade upp att Shulman nu valt att räcka ut en hand till Samir. På Instagram skrev Alexander till Samir och frågade i all sin enkelhet om de två skulle kunna ta en lunch snart. 

Samir la ut på sin Instastory att Alexander nu valt att sträcka ut en hand. Bildkälla: Samir Badran Instagram

Nu när de bytt nummer kommer en lunch att äga rum inom en snar framtid. Och vi får hoppas att profilerna tar sig tiden att prata ut.

Slutet gott – allting gott. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hängt med i dramat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.