Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex Schulman gräver ned stridsyxan – bjuder ut Samir Badran på lunch

- 25/02/2019, 10:32 -

Efter förra veckans uppblossade bråk mellan Samir Badran och Alex Schulman så ser det ut som att stridsyxan är på väg att grävas ned. Nu ska nämligen Alex bjuda Samir på lunch – som Samir gladeligen tackade ja till.

Det är i Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast som duon i sitt senaste avsnitt sågar Samir Badran och Viktor Frisk längs fotknölarna. Hårdaste kängan kastas på Samir då Alex anklagar honom för att ha varit otrevlig mot hans dotter Charlie.

Händelsen ägde rum för två veckor sedan då Samir satt på restaurangen Taverna Brillo i Stockholm då Schulmans dotter Charlie stegade fram och frågade om hon fick ta en bild tillsammans med Samir. 

Enligt Alexander ska Samir ha dragit sig för det hela och gett skenet av att han tyckte att det var olägligt. Detta medan Samir anser att han snabbt hoppade upp, tog bild och småpratade lite med Charlie. 

– Jag svär på min mamma jag hoppade upp lika snabbt som jag alltid gör, tog en bild sen pratade vi en stund, sa Samir i en livevideo. 

Men Alexander hade otroligt starka känslor kring det hela, och kallade efter händelsen Samir för "avskyvärd". 

Alex Schulman
Alex Schulman påstår att Samir och Viktor dissade honom och Sigge för några år sedan när de ville ta en bild. Bildkälla: Stella Pictures

– Samir är ju totalt avskyvärd . Han är fruktansvärd. Jag träffade honom med Charlie och ville egentligen inte utsätta henne för den här idioten. Charlie presenterade sig och sa att hon ville ta en bild och han släpar sig upp, totalt uttråkad. Det var som att man hade bett honom att åka till Gävle för att hämta någonting., sa han i poddavsnittet. 

– Men kan du inte trösta dig med att han är över om tio år?, säger då Sigge frågande. 

– Nej jag vill att han ska må dåligt över det här nu, säger Alexander. 

Samir har i sin tur svarat med en låt som han producerat tillsammans med Anis Don Demina. Där sjunger de om händelsen och dissar Alex och Sigge. Detta gjorde Alex och Sigge i sin tur en parodi på på sin Instagram.

Samir Badran
Samir gjorde tillsammans med Anis Don Demina en disslåt mot Alex och Sigge. Bildkälla: YoutubeSamir och Anis
Låten hyllades efteråt av hans fans. Bildkälla: Youtube

Det hela blossade upp ordentligt, och både Samir och Alex kommentarsfält har fyllts till bredden med kommentarer av fans som involverat sig i bråket. Men som det ser ut nu så börjar det hela luckras upp. 

Bjuder ut Samir på lunch 

Det var under gårdagen som Bloggbevakning.se snappade upp att Shulman nu valt att räcka ut en hand till Samir. På Instagram skrev Alexander till Samir och frågade i all sin enkelhet om de två skulle kunna ta en lunch snart. 

Bild från Samirs Instagram
Samir la ut på sin Instastory att Alexander nu valt att sträcka ut en hand. Bildkälla: Samir Badran Instagram

Nu när de bytt nummer kommer en lunch att äga rum inom en snar framtid. Och vi får hoppas att profilerna tar sig tiden att prata ut.

Slutet gott – allting gott. 

Har du hängt med i dramat?