Paow avslöjar Lance Hedmans vädjan efter uppbrottet: ”Jag skickade ett fuck you-tecken"

En ny säsong av Paradise hotel, med både veteraner och nya stjärnskott, har snart premiär. En av deltagarna som har varit med förut är Paulina ”Paow” Danielsson. För Nyheter24 berättar hon om Lance Hedmans vädjan efter att förhållandet hade tagit slut.


Paulina, ”Paow”, Danielsson, 25, återvänder till paradiset i Mexiko en tredje gång. Redan 2018 blev hon tillfrågad om att vara med i Paradise hotel, men tackade då nej för att hon ville fokusera på sin relation med Lance Hedman Graaf, 18. 

Paow och Lance, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf, gick i november 2017 ut med att de var ett par. Efter en hel del bråk tog förhållandet slut i februari 2018. 

Paow avslöjar för Nyheter24 att Lance har kontaktat henne efter att de har gjort slut och frågat om hon kunde dela hans nya Youtube-video. 

– Jag delade den, men sen såg jag att fittan inte följer mig!, säger Paulina, "Paow", Danielsson. 

Paulina blev upprörd över att Lance bad henne att dela en video, utan att följa henne på Instagram. 

– Jag tog bort hela inlägget, avföljde honom och skickade ett fuck you-tecken, säger hon. 

Paow blev arg på ex-pojkvännen Lance Hedman Graaf när han bad henne dela ett klipp - utan att följa henne. Bildkälla: Stella Pictures

Paulina berättade vidare för Nyheter24 att hon kan bli lite ”dramatisk” när det kommer till vissa ex-pojkvänner. 

– Jag älskar på något sätt Lance och kommer alltid göra det. Därför blir det extra känsligt. Man bråkar som att man fortfarande är tillsammans. 

Enligt Paulina har Lance, sedan uppbrottet, betett sig kyligt mot henne ibland. 

– Han har också varit jobbig och klängig. Vi går liksom om varandra lite där. 

Både Paulina, "Paow", Danielsson och Jesper Johansson ska vara med i ytterligare en säsong av Paradise hotel. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Förutom Paulina, "Paow", Danielsson ser vi andra bekanta ansikten i jubileumssäsongen av Paradise hotel. Emma Hellström, Jesper Johansson och Haidar Juma gör alla en säsong till av dokusåpan.

Se hela Nyheter24:s intervju med Paulina, ”Paow”, Danielsson i klippet ovan! 

Vill du veta mer om deltagarna i nya säsongen av Paradise hotel? Nyheter24 träffade dem och frågade om deras värsta fylleminne från säsongen – läs allt om det här!

Paradise Hotel har premiär måndag den 4 mars på Viafree, TV3 och Viaplay.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du kolla på vårens Paradise hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.