Bianca Ingrosso till attack mot Jordyn Woods
Bianca Ingrosso går till attack mot Jordyn Woods efter otrohetsskandalen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos attack mot Jordyn Woods: "Jag hatar henne"

Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson var otrogen mot Khloé med Jordyn Woods. Otrohetsskandalen har blivit en snackis världen över. Några som minst sagt har starka åsikter om vem som har gjort fel är Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf.


Nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden förra veckan. Då avslöjades det nämligen att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson ännu en gång varit otrogen mot Khloé – och den här gången med ingen mindre än Jordyn Woods

Modellen Jordyn är bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner, och Jordyn bodde dessutom hemma hos Kylie. 

Jordyn har även modellat för Khloés jeansmärke Good American och fått miljontals följare tack vare sitt samröre med familjen. 

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Otrohetsskandalen har resulterat i stora rubriker världen över. Bianca Ingrosso och bästa kompisen Alice Stenlöf har även dom åsikter om dramat som skakar familjen Kardashian-Jenner. 

"Det äckligaste jag har hört"

– Det är verkligen det äckligaste jag har hört. Vad pinsamt. Jordyn alltså, jävla snorunge. Hon har en karriär tack vare dom. Hon hade varit nobody utan dom. Och sen går hon och ligger med hennes kille, säger Bianca i det senaste avsnittet av podcasten "Alice & Bianca: Har du sagt A får du säga B".

Alice håller inte med Bianca om de hårda orden mot Jordyn. Alice menar på att Jordyn faktiskt var bästa vän med Kylie och inte med Khloé.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso håller inte med varandra i frågan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag tänker såhär Bianca, sånt händer, sånt kan hända. Jag tycker inte att hon förtjänar den skiten, Det är ju inte det smartaste movet hon har gjort, säger Alice och blir avbruten av Bianca.

– Det är vidrigt, det är äckligt, säger Bianca.

"Jag hatar henne"

När Alice inte håller med så säger Bianca att hon i så fall ska gå och ligga med Alices pojkvän Philip. 

– Det är vidrigt Alice, speciellt när man är så nära. Jag är så irriterad på henne, jag kan inte ens se en bild på henne. Jag måste avfölja henne nu. Jag hatar henne tror jag, fortsätter Bianca.  

Alice påpekar att Jordyn får alldeles för mycket skit och det tycker Bianca att hon är "värd".

Alice poängterar att även Khloé var inblandad i en otrohetsaffär. När hon blev ihop med Tristan Thompson var han nämligen tillsammans med sin dåvarande flickvän Jordan Craig som även var gravid när Tristan dumpade henne för Khloé. 

Khloe Kardashian har dumpat Tristan Thompson efter otrohetsskandalen. Bildkälla: Stella Pictures

Men Bianca tycker att Khloé får göra som hon vill men att "Jordyn kan äta skit". 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem håller du med?
Tack för din röst!