Bianca Ingrosso till attack mot Jordyn Woods
Bianca Ingrosso går till attack mot Jordyn Woods efter otrohetsskandalen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos attack mot Jordyn Woods: "Jag hatar henne"

Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson var otrogen mot Khloé med Jordyn Woods. Otrohetsskandalen har blivit en snackis världen över. Några som minst sagt har starka åsikter om vem som har gjort fel är Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf.


Nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden förra veckan. Då avslöjades det nämligen att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson ännu en gång varit otrogen mot Khloé – och den här gången med ingen mindre än Jordyn Woods

Modellen Jordyn är bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner, och Jordyn bodde dessutom hemma hos Kylie. 

Jordyn har även modellat för Khloés jeansmärke Good American och fått miljontals följare tack vare sitt samröre med familjen. 

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Otrohetsskandalen har resulterat i stora rubriker världen över. Bianca Ingrosso och bästa kompisen Alice Stenlöf har även dom åsikter om dramat som skakar familjen Kardashian-Jenner. 

"Det äckligaste jag har hört"

– Det är verkligen det äckligaste jag har hört. Vad pinsamt. Jordyn alltså, jävla snorunge. Hon har en karriär tack vare dom. Hon hade varit nobody utan dom. Och sen går hon och ligger med hennes kille, säger Bianca i det senaste avsnittet av podcasten "Alice & Bianca: Har du sagt A får du säga B".

Alice håller inte med Bianca om de hårda orden mot Jordyn. Alice menar på att Jordyn faktiskt var bästa vän med Kylie och inte med Khloé.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso håller inte med varandra i frågan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag tänker såhär Bianca, sånt händer, sånt kan hända. Jag tycker inte att hon förtjänar den skiten, Det är ju inte det smartaste movet hon har gjort, säger Alice och blir avbruten av Bianca.

– Det är vidrigt, det är äckligt, säger Bianca.

"Jag hatar henne"

När Alice inte håller med så säger Bianca att hon i så fall ska gå och ligga med Alices pojkvän Philip. 

– Det är vidrigt Alice, speciellt när man är så nära. Jag är så irriterad på henne, jag kan inte ens se en bild på henne. Jag måste avfölja henne nu. Jag hatar henne tror jag, fortsätter Bianca.  

Alice påpekar att Jordyn får alldeles för mycket skit och det tycker Bianca att hon är "värd".

Alice poängterar att även Khloé var inblandad i en otrohetsaffär. När hon blev ihop med Tristan Thompson var han nämligen tillsammans med sin dåvarande flickvän Jordan Craig som även var gravid när Tristan dumpade henne för Khloé. 

Khloe Kardashian har dumpat Tristan Thompson efter otrohetsskandalen. Bildkälla: Stella Pictures

Men Bianca tycker att Khloé får göra som hon vill men att "Jordyn kan äta skit". 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.