Lördag 25 Sep
Stockholm

Alice Stenlöf avslöjar Bianca Ingrossos fylle-sms: "Fixa in din k*k"

Alice avslöjar Biancas fylle-sms
I det senaste avsnittet av podcasten Har du sagt A får du säga B så avslöjar Alice Stenlöf de fylle-sms som Bianca Ingrosso skickade. Foto: Stella Pictures

Det är i det senaste avsnittet av Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos podcast "Har du sagt A får du säga B" som Alice avslöjar Biancas fylle-sms.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan det stod klart att förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 24, och Philippe Cohen, 24, var över så har Bianca levt ett riktigt singelliv. I podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca har med bästa kompisen Alice Stenlöf, 22, så har Bianca de senaste veckorna berättat om sin nya vardag.

Det är resor till Paris, hångel med Victor Leksell, notor på inneklubben Spy Bar för 13 000 kronor och många sena nätter.

I det senaste avsnittet av podcasten så får Bianca det hett om öronen när Alice börjar läsa upp de sms som Bianca skickade till henne under en festkväll.

– Ditt singelliv håller på att göra mig utbränd. Jag håller på att gå in i väggen, säger Alice.

Bianca berättar att hon träffade på Alices pojkvän Philip Wong på innestället Nosh & Chow i Stockholm.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

"Vi kan klippa bort där här"

– Jag kan ta upp meddelanden här från min chatt med dig. Nu ska vi se här...Får jag läsa upp vad du har skrivit? Vi kan klippa bort det annars, säger Alice innan hon sätter igång:

Klockan är 02.01 och Bianca skriver:

"Jag håller på att dö – alla killar på Nosh raggar på mig. Jag lever mitt bästa liv, hahaha"

"Aldrig varit med om detta, har fått typ 15 drinkar av olika killar", varpå jag svarar "Queen".

Sedan skriver Bianca "Fixa in mig och din kuk på 309".

309 är en av de nattklubbar som ligger i Sturecompagniet på Stureplan, och när Bianca skrev "din kuk" så syftade hon på Alices pojkvän.

Sedan förhållandet mellan Bianca och Philippe Cohen tog slut så har Bianca levt ett riktigt singelliv. Bildkälla: Stella Pictures

"Han har raggat på mig hela kvällen"

Sedan passade Bianca på att lovebomba Alices pojkvän i ett sms till Alice:

"Jag dör för honom, jag tror jag älskar honom".

Något senare får Alice ännu ett sms från Bianca. Då skriver Bianca och skriver att hon är på nattklubben Wall på Stureplan. Sen skriver hon från ingenstans om Alices pojkvän igen:

"Jag älskar honom. Han har raggat på mig hela kvällen".

Bianca poängterar att hon drev lite med Alice när hon skickade det sms:et. Bianca avslutade sitt sms-race med orden: "Vi ska köra nu. Hare!"

Kommentera
Kopiera länk
Dela