Paradise hotel 2019
Emma Hellström var nära på att åka hem under inspelningen av Paradise hotel 2019. - Foto: TT

Emma Hellström om tiden i Paradise Hotel: "Nära på att åka hem"

Jubileumssäsongen av Paradise Hotel kickar snart igång och Nyheter24 har träffat deltagaren Emma Hellström. Hon berättar om sin relation till Paow och Smail, samt om hur galna festerna var inne i huset.


Snart är det dags för en ny säsong av Paradise Hotel och vi kommer återigen att få se festgalna deltagare tävla om förstapriset på 500 000 kr. Och eftersom paradiset fyller tio år så firas detta med en sprakande jubileumssäsong som ska präglas av flirtar och hyllningar till favoritögonblick från tidigare säsonger.

En av deltagarna, Emma Hellström, 25, var med i programmet 2017 och återvänder nu till det tropiska klimatet i Mexiko. Och enligt henne så innehåller den här säsongen något alldeles extra.

– Jag är väldigt glad över att jag ställde upp en gång till. Det går inte ens att jämföra med min förra säsong. Jag blev så instängd av att jag var kär förra gången så det känns som jag inte uppfattade Paradise Hotel, säger Emma Hellström till Nyheter24.

Blev tillsammans med Smail

Paradise Hotel-profilen blev efter inspelningen 2017 tillsammans med ett annat välkänt ansikte, nämligen Smail Alihodzic, 28. Men förhållandet höll bara i några månader och paret valde sedan att gå skilda vägar.

– Jag och Smail är vänner idag. Vi kan prata med varandra och hälsa. Så det är inga konstigheter faktiskt, säger Emma.

Emma menar på att hon inte fick några känslor för någon i huset den här gången. Men det betyder inte att hon åkte ifrån huset utan några intima stunder.

Emma Hellström är aktuell för en ny säsong av Paradise Hotel.

Blev det några guppande täcken för din del?

– Ja, det blev ju det. 

Emma har tidigare haft konflikter med en annan PH-veteran, nämligen Paulina "Paow" Danielsson. Nu möts de igen i huset och rivaliteten fanns i luften redan första dagen.

– Jag tänkte: ”Det här kommer bli kaos”, säger hon.

Var nära på att åka hem

Har du något galet fylleminne inifrån huset?

– Jag har väldigt mycket galna fyllor där inne, lite för mycket nästan. Ouf, men det är en specifik kväll som jag inte kommer vilja kolla på. För jag tappar det helt alltså.

Hon fortsätter:

–  Jag spårar ur alltså. Jag var nära på att åka hem. Så långt gick det.

Se klippet ovan när Emma Hellström berättar om när hon var nära på att lämna Paradise Hotel!

Säsongspremiären av Paradise Hotel startar den 4 mars på TV3 och Viaplay!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du titta på den nya säsongen av Paradise hotel?
Tack för din röst!